Suriyeli çocuğun mucize kurtuluşu

Halep’te Rus bombardımanı sonrası yıkılan evin molozlarının altında kalan çocuk yoğun çabalar sonucu kurtarıldı.

GİRİŞ 03.02.2016 12:29 GÜNCELLEME 03.02.2016 13:03
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

IŞİD’i vurma bahanesiyle aylardır sivillerin üzerine bomba yağdıran Rusya gün geçtikçe katliamlarına bir yenisini daha ekliyor. IŞİD’in bulunmadığı Halep, Lazkiye, İdlib’te Esed muhalifi olan herkesin başına bomba yağdıran Rus uçakları’nın Halep’in Hureytan kentinde bir evi yıkması sonucu enkaz altında kalan Suriyeli çocuğun kurtarılma anı izleyenleri dehşete düşürdü.

UZUN SÜRE KIVRANDI

400 bin insanın ölümüne sebep olan Esed’in kurtarıcısı olarak gelen Rus uçakları büyük yıkıma devam ediyor. Yıkılan enkazın altında kalan 3-4 yaşlarındaki çocuğun başı kaya ile zemin arasına sıkıştı. Minik bedeni acı çekerken büyük bir korku yaşayan çocuk uzun süre kıvrandı.

KAMERAYA ACI DOLU BAKIŞ

Kendisini görüntüleyen kişiye acılar içinde attığı bakış ve el işareti en çok dikkat çeken anlardan biri oldu. Çevredekiler Rus uçaklarının hedefi olan çocuğu yoğun bir çaba göstererek enkazdan çıkarmayı başardı. Hızlı bir şekilde hastaneye kaldırılan çocuğun tedavi altına alındığı öğrenildi.

YORUMLAR 69
  • ALLAH ÇOK SABIRLI 8 yıl önce Şikayet Et
    içimdeki duyguları hiç bir kelime anlatamaz ama ALLAH bu mazlumların hesabını bizden sormasın diye dua ediyorum yoksa yatacak yerimiz yok.. daha zulmeden kafir ve dostlarını bi yana bırakın ..
    Cevapla
  • yok 8 yıl önce Şikayet Et
    suriyeyi bu hale getiten her kim ise Allah yanına bırakmasın
    Cevapla
  • allah in kulu 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah bin belalarini versin. Boyunlari devrilsin. bu masumlara cektirilen azap revamidir. agiz dolusu kufur ediyorum. ne diyim. zalimler icin yasasin cehennem vr. cok sukur ki bir mahkemi kubra var.
    Cevapla
  • irak Turkmenleri 8 yıl önce Şikayet Et
    diktator katil esed ve suc ortagi rusya Turkmenleri katletmektedir suriyede hergun binlerce masum cocuk kadin yasli sivil rusya tarafindan bombalanmaktadir rusya savas sucu islemektedir
    Cevapla
  • k.paşalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu