DAEŞ'e operasyon: 6 militan öldürüldü

Lübnan güvenlik güçlerinin DAEŞ'e yönelik operasyonlarında 6 militan öldürüldü, 16'sı da gözaltına alındı

DAEŞ'e operasyon: 6 militan öldürüldü
DAEŞ'e operasyon: 6 militan öldürüldü
GİRİŞ 03.02.2016 16:36 GÜNCELLEME 03.02.2016 16:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Lübnan'ın Suriye sınırındaki Arsal kasabasında, terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonlar sırasında 6 militanın öldürüldüğü, 16'sının da gözaltına alındığı bildirildi.

Lübnan ordusundan yapılan yazılı açıklamada, ülkenin kuzeydoğusundaki sınır kasabası Arsal'da bir süredir yürütülen operasyonlar kapsamında teröristlerin kullandığı bir hastanenin hedef alındığı belirtildi.

Lübnan ordu birlikleri ve DAEŞ militanları arasında çıkan çatışmada 6 teröristin öldürüldüğü, militanların kullandığı hastaneye yapılan baskın sonucu ise 16'sının gözaltına alındığı açıklandı. Militanlara ait patlayıcı madde ve silahlardan oluşan mühimmatlara da operasyonların ardından el konulduğu açıklandı.

Açıklamada ayrıca, söz konusu militanların askeri noktalara saldırma ve vatandaşları kaçırma eylemleri planladığı, bu operasyonla terör eylemlerinin önlendiği bilgisi paylaşıldı. Terör operasyonlarının devam edeceği ve güvenlik güçlerinin çatışmalar sırasında kaçan teröristlerin peşinde olduğu kaydedildi.

Lübnan ordusu bir süredir Suriye sınırındaki Arsal kasabasında bu ülkeden gelen terör unsurlarına karşı operasyonlar düzenliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Sen 8 yıl önce Şikayet Et
    DAES ISRAILIN ve AMERIKANIN TERRÖR ÖRGÜTÜDÜR ICINDE RADIKAL EVANGELIK HRISTIYAN AYRICA RADIKAL ZIONISTLER VAR.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde
İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor