Suriye'deki Rus katliamı: Çocuklar yanarak öldü

Rus uçaklarının İdlib’e, 22 Ocak’ta gerçekleştirdiği saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.Saldırıda çocuklar yanarak can verdi.

GİRİŞ 05.02.2016 16:16 GÜNCELLEME 05.02.2016 16:53
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Suriye’de Rus uçaklarının saldırılarını yoğunlaştırdığı bölgelerde yaşayan binlerce insan, daha güvenli gördükleri bölgelere sığınmak zorunda kalıyor. Ebu Cehada ve ailesi de bunlardan sadece biri.

DÜNYASI BAŞINA YIKILAN BABA O ANLARI ANLATTI

Alınan bilgiye göre, aile kısa bir süre önce Rus uçaklarının yoğun bombardımana tuttuğu Türkmendağı’ndan kaçarak Reyhanlı sınırındaki Sarmada kasabasına sığındı. Ancak Rus uçakları 22 Ocak 2016 Cuma günü Suriye’nin Bab El-Hava Sınır Kapısı yakınlarında yer alan İdlib’e bağlı Sarmada kasabasında sivillerin yaşadığı bölgeyi de bombaladı. O anda dışarıda olan Ebu Cehada evlerinin bulunduğu alandan dumanların yükseldiğini gördü. İHH’ye ait bir yardım deposunun yandığını düşünen Ebu Cehada, olay yerine gittiğinde yükselen dumanların kendi evinden geldiğini gördü. Panikle evinin bahçesine giren Ebu Cehada, çocuklarına seslenmeye başladı. Çocuklarından cevap alamayan Ebu Cehada, evine girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı.

Dünyası başına yıkılan baba, çocuklarının yanmış ve parçalanmış cesetlerini eline alarak gözyaşlarına boğuldu. Dehşet anlarını cep telefonunun kamerasıyla kaydeden Ebu Cehada, savaşın acı boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Sivil savunma ekipleri tarafından yanmış cesetleri çıkarılan eşi ve 3 çocuğundan geriye sadece saldırıdan önce çektiği görüntüleri kaldı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 24
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin isid'ten ne farki var isid'te canli canli yakiyor bunkar bide çocuklari canli canli yakiyorlar
    Cevapla
  • pivonk 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rab ...icim yaniyorrr.icim yaniyor. kurban olsunlar. Allahim nolur sen buna bir son ver. sen koru müslüman kardeslerimizi ya Rabbim... :(((
    Cevapla
  • yıldırım 8 yıl önce Şikayet Et
    bu zülmü yapanların rabbimin laneti üzerine olsun kahr olsunlar amin
    Cevapla
  • ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    cehennem atesi bekliyor onlari
    Cevapla
  • samuray 8 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM o çocukların acısını esed denen itten ve putin denen leş yiyicisinden bırakmasın.ZALİMLER için yaşasın CEHENNEM!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma