Bogdanov Salih Müslim'le görüştü

Rusya Devlet Başkanı Putin'in temsilcisi Bogdanov, PYD Eş Başkanı Müslim'le görüştü.

Bogdanov Salih Müslim'le görüştü
Bogdanov Salih Müslim'le görüştü
GİRİŞ 09.02.2016 10:14 GÜNCELLEME 09.02.2016 10:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ortadoğu ve Afrika Özel Temsilcisi, Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD'nin Eş Başkanı Salih Müslim'le görüştü.

Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, dün yapılan görüşmede Suriye'de yaşanan gelişmeler ve Birleşmiş Milletler (BM) öncülüğünde İsviçre'nin Cenevre kentinde gerçekleştirilen Suriye toplantıları müzakere edildi.

Bogdanov, BM Güvenlik Konseyi'nin 2254 sayılı kararının tüm hükümlerinin uygulanması, müzakerelerde Suriye yönetimi ile birlikte Kürt gruplar da dahil olmakla tüm muhaliflerin katılımının sağlanması gerektiğini belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • güzel insanlar 8 yıl önce Şikayet Et
    pyd pkk ypg hepsi kulalılan bir piyon kürt türk binyıldır beraber yaşıyoruz sorun yoktuşimdimi çıktı . dünya türkiye ile uğraşıyor bu kardeşlerimiz alet oluyorlar bu hiristiyanlardan kendi menfatlerinden başka birşey düşünmezler arap kürt türk onlar için önemli değildir. o kadar müslüman ölüyor ses çıkmıyor fransada bir olay oldu dünya ayakaltı . onun için birbirimizi kırmaya geçirmeye gerekyok
    Cevapla
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    pyd ypg pkk terorist ve ayni oldugundan bu anlasma olmaz.rusya abd k.cini yirtip basina gecirse bu kabul edilemez.dunyada kiyamet kopar fakat bunlara ne toprak nede hakimiyet mesru olarak kabul edilemez.zaten illegal bir teror orgutu hic bir zaman hic bir devlet tarafindan mesru sayilamaz.terorist muhattap alinamaz bunu abd rusya ingiltere israil beyinlerine soksunlar aksi gazaba ugrayacaklar. cikmazlarda ALLAH yol acacaktir muhaliflerede turkiyeyede.kimse turkiye yi SIKISTIRIP ekonomik guc ile silah teknoloji ile kafese alamaz aldigini sandiginda kiyamet kopacaktir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar