İran'dan Türkiye'ye gitmeyin çağrısı

İran'ın önde gelen medya kuruluşları Türkiye'nin güvenli bir ülke olmadığını ve vatandaşlarına Türkiye'ye gitmeme çağrısında bulundu.

İran'dan Türkiye'ye gitmeyin çağrısı
İran'dan Türkiye'ye gitmeyin çağrısı
GİRİŞ 10.02.2016 14:51 GÜNCELLEME 10.02.2016 15:41
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İran'ın önde gelen medya kuruluşları Türkiye'nin güvenli bir ülke olmadığını iddia ederek ülke vatandaşlarından başta Nevruz tatili olmak üzere seyahat için Türkiye'ye gitmeme çağrısında bulundular.

DEVLETİN AJANSI YAPTI

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, İranlı turistlerin tatil için Türkiye'ye büyük ilgi göstermesini eleştirerek, Rusya ve Almanya vatandaşlarının Türkiye'ye seyahat etmemesi ile zor günler geçiren Türkiye'nin "saf" İran vatandaşlarına yöneldiğini ileri sürdü.

NEVRUZ'DA TÜRKİYE'YE GİTMEYİN

İran vatandaşlarının ülkedeki 2 haftalık Nevruz bayramı tatil süresini Türkiye'de geçirmeleri için seyahat ajanslarının ülkede geniş kapsamda reklamlar yapmasını eleştiren Fars, "Türkiye'de güvenlik ve terör tehdidi olmasına rağmen İranlılar hala bu ülkeye gitmek için adeta çırpınıyor " diyerek eleştiride bulundu.

YORUMLAR 25
  • gulumse 8 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler maelesef habersiz bir oyuna kendi istekle girdiler ve bedelini cocuk ve kadinlar veriyor . esed katil degil cunku bir israilin projesinin onun kesmek icin savasiyor. Simdi sizden soruyom allah mi(kudus) ..? ya cocuklariniz…? .simdi o kucuk kafalarinizi biraz calistirsiniz ama israf etmeyiniz.....
    Cevapla
  • kartal selamlar 8 yıl önce Şikayet Et
    İran sözde müslüman özde ise en büyük zalimdir Neden mi çünkü tarih gösterirki müslüman ülkelere en. Büyük zarar veren irandır Hep fitnelik ajanlık karıştırma bunların İşleri budur dikatli olmak lazım
    Cevapla
  • Adanalı 8 yıl önce Şikayet Et
    İran kalleş İran dönek İran müslüman düşmanı münafık hıristiyan yalakası bir. Ülke Allah cazasını verecek
    Cevapla
  • Damar 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim cennete gelmek istemezki onlarda koşa koşa gelir
    Cevapla
  • captain 8 yıl önce Şikayet Et
    İran Rusyanın yalakası ve oyuncağı olmuş aynı yolun yolcuları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!