İsrail'den kritik Suriye mesajı: Hazırız!

İsrail Savunma Bakanı Yaalon, Suriye'deki duruma ilişkin bazı Sünni Arap ülkeleri ile stratejik ilişki geliştirmeye hazır olduğunu belirtti.

İsrail'den kritik Suriye mesajı: Hazırız!
İsrail'den kritik Suriye mesajı: Hazırız!
GİRİŞ 15.02.2016 01:13 GÜNCELLEME 15.02.2016 10:41
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

İsrail devlet radyosunda yer alan açıklamasına göre Moşe Yaalon, Almanya'nın Münih kentinde hafta sonu düzenlenen ''Münih Uluslararası Güvenlik Konferansı''nda, Suriye'de çatışmaların durmasına ilişkin varılan anlaşmanın uygulanması konusunda karamsar olduğunu ifade etti.

Yaalon, İsrail'in Suriye krizine "müdahil olmama" siyaseti izlediğini ancak, "İsrail'in egemenliği" de dahil, hiçbir tarafın aşmasına izin vermeyecekleri kırmızı çizgilerinin olduğunu kaydetti. 

''SÜNNİ ARAP ÜLKELERİYLE STRATEJİ GELİŞTİRMEYE HAZIRIZ''

Açıklamasında, "Suriye'deki duruma ilişkin bazı Sünni Arap ülkeleriyle ortak strateji geliştirmeye hazırız" ifadelerini kullanan Yaalon, halihazırda doğrudan iletişim imkanı olmamasına rağmen İsrail'in, bazı Körfez ve kuzey Afrika ülkeleriyle ortak çıkarları olduğuna işaret etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 62
  • ümmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Beyler biraz akıllı olun bu mallar Suud Türkiye ve diğer müslüman devletlerin bir araya gelmesinden rahatsız şimdi pişmiş çorbaya su katmaya çalışıyor. Bu katiller hem 13 14 yaşındaki kızlardan korkup kaçıyor ne yapacaklar savaşta. Bazi kürtlerde burada şerif Hüseyin gibi arazi kapmaya çalışıyor. Sana yedirirlermi o pastayi uyan kardeşim uyan adamlar yeni maşa millet arıyor
    Cevapla
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yol açıldı sessiz sessiz büyük isral yolu açılıyor
    Cevapla
  • kara46 8 yıl önce Şikayet Et
    ne o lan yahudiler korktunuz mu ,hepsi sizin manyak düşüncelerizin sonuçları,artık abd de yüz vermiyor, clinton gelirse işiniz zor,bence clinton gelsin.
    Cevapla
  • Türkoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Her poka da maydonoz olmayın.Leşçiler.
    Cevapla
  • elkürd 8 yıl önce Şikayet Et
    bu demektirki suudi türk israil kara operasyonları yakındır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler