Rus Su-25 uçaklarının tümü Suriye'den çekildi

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, SU-25 tipi uçakların tamamının Suriye'den çekildiğini duyurdu.

Rus Su-25 uçaklarının tümü Suriye'den çekildi
Rus Su-25 uçaklarının tümü Suriye'den çekildi
GİRİŞ 04.05.2016 17:38 GÜNCELLEME 04.05.2016 17:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gazetecilere açıklama yapan Konaşenkov, "Bombardıman uçakları, Su-25 tipi uçaklar Suriye'den çekildi. Özellikle Su-25 tipi uçakların tümü hava üssünden geri çekildi" dedi. 

Konaşenkov, yaklaşık 30 uçağın ve ekipmanların bakımıyla ilgilenen görevlilerin Rusya'ya geri çağrıldığını belirtti ve şu şekilde devam etti:

"Şu anda burada uluslararası terör örgütleri IŞİD ve El Nusra ile mücadele için bize gerektiği kadar güç kaldı. Bugün uçaklarımızın IŞİD hedeflerini yok etmek için Rakka ve Deyrizor şehirlerinde yaptığı uçuşları gördünüz. Bugün en problemli konu şu ki, teröristlerin neredeyse her gün Halep'teki yaşam noktalarına ateş açmaları sebebiyle ateşkesi sağlamak çok zor. Sürekli devam eden çatışmalar uzatılması planlanan sessizlik rejiminin sağlanmasına engel oluyor."

YORUMLAR 3
  • Emin 7 yıl önce Şikayet Et
    Terör bahanesiyle büyük güçlerin Suriye'ye girmesini engellemek için İslam Ordu'su devreye girsin bence.
    Cevapla
  • selim 7 yıl önce Şikayet Et
    simdi islam ordusu zamani. burada basarili olursa artik israildusunsun. sanirim islam ordusu yakinda girecek rusya istihbarat aldi yuzlesmemek icin erken kacti.
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüzsüz yalancılar. Teröristler Halep'teki yaşam bölgelerine ateş açıyormuş , Zibidi baş terörist RUSYA , yaşam bölgelerini her gün bombalayan ve topa tutan hangi terörist , çocuk hastanesini havaya uçuran hangi terörist. Bu Ruslar en az ABD'liler kadar yalancı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler