İbadi kanlı koltuğun fotoğrafını paylaştı

Irak Başbakanı İbadi, parlamento baskınının maddi zararlarını göstermek için kan lekesi olan beyaz bir koltuk fotoğrafı paylaştı.

İbadi kanlı koltuğun fotoğrafını paylaştı
İbadi kanlı koltuğun fotoğrafını paylaştı
GİRİŞ 06.05.2016 10:08 GÜNCELLEME 06.05.2016 10:08

IŞİD saldırılarından onlarca kişinin ölmesine değil lekelenen koltuğuna üzüldüğünü düşünen Iraklılar, sosyal medyada İbadi'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Şii lider Mukteda el Sadr yanlılarının geçen cumartesi Yeşil Bölge’ye ve parlamento binasına girmesi sonrası meydana gelen maddi zararları gösteren fotoğraflar arasında, İbadi ve Meclis Başkanı Selim el Cuburi’nin kan lekeli beyaz koltuğa bakarken görüntülenmiş hali, Iraklıların hedefi oldu.

Başbakanlık Ofisi'nden paylaşılan fotoğrafların ikisinde, İbadi ve Cuburi’nin kan bulaşmış beyaz koltuğa üzgün ve hayal kırıklığına uğramış şekilde bakarken görülmesi sonrası, sosyal medyada ‘Koltuğum gururumdur’ etiketiyle paylaşımlar yapılmaya başlandı.

İbadi’nin, Sadr yanlılarının meclisi bastığı hafta sonu IŞİD saldırılarından onlarca kişinin ölmesine değil lekelenen koltuğuna üzüldüğünü düşünen Iraklılar, sosyal medyada bir koltuğa üzgün üzgün bakarken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı ve beyaz koltuğun İbadi'nin sonunu hazırladığı yönünde yorumlar yapıldı.

Bazı kullanıcılar ‘Beyaz Koltuk’ adını verdikleri ‘talihsiz olay’ nedeniyle İbadi’ye ‘en içten taziyelerini’ iletti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!