Netanyahu'dan Türkiye açıklaması!

Netanyahu, Türkiye ile varılan anlaşmanın İsrail ekonomisi üzerinde 'muazzam etkileri' olacağını belirtti.

Netanyahu'dan Türkiye açıklaması!
Netanyahu'dan Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 27.06.2016 10:21 GÜNCELLEME 27.06.2016 10:41
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İtalya'nın başkenti Roma'da ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüşmesinin ardından gazetecilere konuşan İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkiye ile varılan anlaşmanın İsrail ekonomisi üzerinde 'muazzam etkileri' olacağını belirtti.

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, ilişkilerin normalleşmesi için dün akşam Türkiye ile varılan mutabakat hakkında açıklamalar yaptı. İtalya’nın başkenti Roma’da ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüşmesinden sonra konuşma yapan Netanyahu, söz konusu anlaşmanın önemli bir adım olduğunu söyledi. Reuters ajansının aktardığına göre Netanyahu “Anlaşma İsrail ekonomisi üzerinde de muazzam etkiler bırakacak. ‘Muazzam’ ifadesini özellikle kullandım” dedi.

Diğer taraftan Kerry de anlaşmayı memnuniyetle karşıladığını belirtip “Görmek istediğimiz bir adımdı” ifadesini kullandı.

YORUMLAR 41
  • NewTurkey 7 yıl önce Şikayet Et
    sacma sacma konusmayin kardesim siz ne anlarsiniz dis politikadan bu anlasmalar turkiyenin menfaatine ve yapmak zorundasin sistem bunu gerektiriyo.
    Cevapla
  • bg turk 7 yıl önce Şikayet Et
    dogu akdenizdeki gaz yataklari ve Israilden Turkiye uzerinden Avrupaya gidecek ollan boru hatlari " Muazzam"
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Itraille en iyi iliski sifir iliskidir
    Cevapla
  • Osman G.A. 7 yıl önce Şikayet Et
    Filistin'in nefes alması için bu anlaşma gerekliydi! Tebrik edilecek bir zafer! Filistin'in zaferi, taviz vermeden Ümmet kazandı!
    Cevapla
  • FANİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Ve bir ülke çıkıp bunlara son vermek için mücadele başlatıyor. Bu durumda ablukada olan memleketin için anan baban bacın aclıktan aglayan evladın için sevinmez miydin?Türkiye işte bunu yapıyor. Oradaki mazlumlara biraz olsun nefes aldırmaya çabalıyor.yahudiyle niye anlaşma yapıldı kimbilir ne taviz verdik diyorsun. Oradaki zavallılar için yardım edilmei için aglayan insanlar için herşeye değer. ALLAH Türkiye'yi ve Müslümanları korusun. ALLAH Erdoğan'a sağlıkla imanla uzun ömür versin. Amin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi