Poroşenko: Erdoğan özür dilemedi

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e yazdığı mektupla ilgili açıklamalarda bulundu.

Poroşenko: Erdoğan özür dilemedi
Poroşenko: Erdoğan özür dilemedi
GİRİŞ 29.06.2016 10:40 GÜNCELLEME 29.06.2016 10:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış


Interfax Ukrayna Ajansı´nın haberine göre, mektubu göndermeden önce Erdoğan´ın kendisini aradığını belirten Poroşenko, Erdoğan´ın mektupta Rusya´dan özür dilemediğini düşündüğünü söyledi.
 
Mektubu göndermeden önce Erdoğan ile kısa bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini söyleyen Ukrayna lideri, "Erdoğan mektubu göndermeden önce beni aradı. Mektup hakkında biraz konuştuk ve hali hazırda devam eden projelerimiz ilerletilmesi ve geliştirilmesi konusunda anlaştık" dedi.
 
Brüksel´de Avrupa Birliği liderleriyle görüşmesi sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Poroşenko, "Erdoğan, Putin´e kaleme aldığı mektupta ölen pilotun ailesine başsağlığı dilemiş. Yazıyı okuduğum kadarıyla şunu anlıyorum ki orada söz konusu, ölen pilotun ailesi. Bana göre Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan´nın buradaki pozisyonu çok anlaşılır" diye konuştu.
 

YORUMLAR 6
  • Bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Poroşenko, bizde bu metni anlayacak kapasitede muhalefet yok. Onların tek derdi, Erdoğan'a nasıl zarar veririz. Dün putinin çanağını yalayan chp bu gün niye ilişkileri düzeltiyorsun diye yırtınıyor.
    Cevapla
  • sözün özü 7 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayın ABD savaş gemimiz vurdu Yanlışlık oldu. Askerimize cuval geçirdi. Kusura bakmayın ferdi hareket. Adam özür dileye dileye yapacağını diger çirkin yuzuyle yapıyor. PYD nin işaretini daha aykında takdılar. kamuflaj diye söylediler. cıkartıyoruz dediler hala takıldığı haberlerde idi
    Cevapla
  • cesaret 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu biz o kararlılığı gösterip uçaklarını düşürdük mü? gerisi bana göre teferruat.
    Cevapla
  • AYH 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle, bir daha rus ucaklari TR mize sinir ihlali yapiyormu. özür dilenmis dilenmemis o kadar önemlimi. önemli olan benim icin bizden baska hic bir ülkenin cesaret edip Rus ucagini düsüremedigi, buna ABD de dahil.
    Cevapla
  • Kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar, gidin çayda oynayın.
    Cevapla
  • 16spor 7 yıl önce Şikayet Et
    bencede dilemedi,yani bir israil gibi değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
İzmir'de deprem!