Uçakları durdurun bayramlaşacağız

Suriye iç savaşı 6'ncı yılına girerken, her bayram olduğu gibi bu bayramda da sivil halk bombardıman korkusuyla Ramazan Bayramı'na girdi.

Uçakları durdurun bayramlaşacağız
Uçakları durdurun bayramlaşacağız
GİRİŞ 07.07.2016 09:18 GÜNCELLEME 07.07.2016 09:18
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Suriye'de uzun süredir Esed rejimi ve Rusya'nın yoğun hava ve kara saldırılarına maruz kalan Halep'te siviller hazırladıkları pankartlarla dünya kamuoyuna mesaj gönderdi.

Halep halkı, Ramazan Bayramı'nda hazırladıkları pankartlarla dünya kamuoyuna seslendi. Her yaştan Halepli, bombardımanın durmasını istedi.

CAMİLERİ DOLDURDULAR

Hiçbir kutsal tanımayan Esed rejimi ve Ruslara ait jetlerin yoğun bombardımanına dikkat çekmek isteyen 7'den 70'e Halep halkı, pankartlara “Uçakları durdurun, bayramlaşacağız” yazdı. Halepliler, İngilizce ve Arapça yazılan pankartları ellerinde tutarak dünyaya savaşı durdurun çağrısı yaptı. Öte yandan Türkiye'ye göre bayrama bir gün geç başlayan Halep'te halk muhaliflerin denetiminde bulunan bölgelerde bombardıman korkusuna rağmen bayram namazında camileri doldurdu.

Yeni Şafak

YORUMLAR 13
  • hakan35 7 yıl önce Şikayet Et
    slmlar bu şerfsiz iıd islam adı altında mübarak dinimizi kötü emleine iyice bastı bütün haberler islam ırak şam deveti diye bahsediyor kısaca ışıd demiyorlar ama malsef islam ülkeri bu zorbağı neden boyun eğiyorlar
    Cevapla
  • gurbetci alaman 7 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadigim madem savas var orda oraya nasıl bayramlasmaya gidiyorlar
    Cevapla
  • Egeden 7 yıl önce Şikayet Et
    "Sözcü"nün sözcülüğünü yapmayın.Sözcü de din iman vicdan yok,akıl fikir düşünce de yok.Pkk paralel destekçisi,İngiliz alman v.s.nine ileri karakolu devlet düşmanı "sözcü" gibilerinin istediği olsaydı bu gün biz suriyeliler gibi can derdine düşmüş,göç ediyor olurduk.Allah kimseyi Vatansız bırakmasın.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    acitasyon yapanlar o suriyedeki hapishaneden kaçan hırsız soyguncu cani sadist Sapık terörist lerden biri canını yakınca bakalım din sömürüsü acitasyon yapabilecekmisiniz saatli bomba bunlar dini alet etmeyin ülke kendi menfaatlerinle yönetilir yeter suriyeliler konusu kalsınmı gitsinmi halk karar vermeli herkez fikrini kendisine saklasın her fırsatta halkın dediği olur diyenlere bu insanların sonunu referandum belirlemeli .herkezde sonuca uyar
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeter arkadasım artık bu Suriyeli ajitasyonu sıktı bıktık artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti