İİT FETÖ'yü terör listesine alacak

İİT, FETÖ'nün listesine dahil edilmesi yönündeki tasarıyı gündeme almayı kararlaştırdı.

İİT FETÖ'yü terör listesine alacak
İİT FETÖ'yü terör listesine alacak
GİRİŞ 27.07.2016 15:58 GÜNCELLEME 27.07.2016 15:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT), FETÖ’nün terör listesine dahil edilmesi yönündeki karar tasarısını gündeme aldığı bildirildi.

İİT'ye bağlı Uluslararası İslam Haber Ajansı'nın (IINA) haberine göre, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde düzenlenen İİT'nin 43. dönem hazırlık toplantısında bir araya gelen dışişleri bakanları, FETÖ'nün terör listesine eklenmesi konusundaki tasarıyı gündeme almayı kararlaştırdı.

Haberde, tasarının gündeme alınması konusunda çekimser kalan Mısır temsilcisinin "İİT'nin alacağı her türlü karar tasarısını ancak yasal prosedürler gereği Kahire'ye danışmak istiyoruz." dediği kaydedildi.

İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi, ekim ayında Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te toplanacak.

YORUMLAR 2
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne proseduru ya, gormedinizmi neler yaptilar. cek cak lari birakinda direk listeye hemde en uste yazin sunlari. 5 numara 10 yildiz terorist bunlar oyle boyle degil...
    Cevapla
  • muharrem yağlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun itt'ye işte böyle birimizin sorunu hepimizin sorunudur deyip öyle hareket etmeliyiz. Bu mısır yönetimi insanlıktan nasip almamış ve suriyeden sonra orasıda parçalanacak gibi duruyor. çünkü içinde fitneleri gezdirmeye başladılar. Allah mısırlı masum halka yardım etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik talebini veto edecek
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'