Rusya öyle bir yere saldırdı ki...

Rus ordusuna ait savaş uçağının kan bankasına düzenlediği hava saldırısı sonucu 4 sağlık çalışanının yaralandığı bildirildi.

Rusya öyle bir yere saldırdı ki...
Rusya öyle bir yere saldırdı ki...
GİRİŞ 28.07.2016 19:33 GÜNCELLEME 28.07.2016 19:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rus ordusuna ait savaş uçağının, Suriye'nin kuzeyinde bulunan İdlib iline bağlı Serakib kasabasındaki kan bankasına düzenlediği hava saldırısı sonucu 4 sağlık çalışanının yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus savaş uçağının İdlib'in güneydoğusunda muhaliflerin yönetiminde yer alan Serakib kasabasında kan bankasını bombalaması sonucu 4 sağlık çalışanı yaralandı.

Saldırı sonucu kan bankasının kullanılamaz hale geldiğini belirten yetkililer, binadaki çok sayıda tıbbi cihaz ve malzemede de hasar oluştuğunu kaydetti.

Rus savaş uçakları, 30 Eylül 2015 tarihinden bu yana İdlib ve Halep'te muhaliflerin denetimindeki bölgelerde yer alan hastane, sağlık ocağı ve kan bankalarına saldırıyor. Rus jetlerinin hava saldırılarından dolayı Halep ve İdlib'de birçok hastane kullanılamaz hale gelmiş durumda.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail rusya amarika ingiltere vs türk ve islam düşmanı ne kadar devlet örgüt varsa temizlenmeli.bunların niyeti anlaşıldı gebermek istiyorlar devlet kolları sıvamalı bu işi yaklaşık bir haftada bitirmeli .ve tabiiki fetö de pkk da vs temizlenmeli...devlet millet isterse yapar.
    Cevapla
  • Ismet 7 yıl önce Şikayet Et
    Zalim Rusya bize gelmiş osmanlı sevdasından vazgeçin diyor. Insan canın zerre kadar değeri yok bunlarda. Inşallah size de zerre kadar değer verilmez gerçek hayatta.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Teala zalimlerin hainlerin ne kadar İslam düşmanı varsa hepsinin belasını versin
    Cevapla
  • Azem yuce 7 yıl önce Şikayet Et
    Putın artık cekıl esadın arkasından afganıstanda nasıl maglup olduyan burdada olacagın o kendı cıkarlarını amaroka karsısında koru ama bıze sıkıntı verme bız ne amarikalıyız nede senınleyız bız musluman turk evladıyız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek