Cerablus'ta IŞİD'in gizli tüneli bulundu

ÖSO'nun Cerablus'ta ele geçirdiği bir köyde, terör örgütü IŞİD'in keskin nişancılarının kullandığı gizli bir tünel bulundu.

Cerablus'ta IŞİD'in gizli tüneli bulundu
Cerablus'ta IŞİD'in gizli tüneli bulundu
GİRİŞ 03.09.2016 14:15 GÜNCELLEME 03.09.2016 14:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Fırat Nehri’nin batı kıyısında terör örgütlerine yönelik mücadelesini yoğunlaştıran ÖSO güçleri, Sucu Çayı’nın kuzey yakasındaki Hırbe köyünü kurtarmasının ardından bölgede tuzaklanan patlayıcı düzeneklerini ortadan kaldırmak için yaptıkları aramalarda 30 metre uzunluğunda bir tünele rastladı.

KESKİN NİŞANCILARIN TÜNELİ

Fırat’ın doğu kıyısına hakim bir noktada olan ve IŞİD terör örgütüne bağlı keskin nişancılar tarafından kullanıldığı anlaşılan tünelin genişliği, 4-5 kişinin bir arada kalabileceği büyüklükte. Teröristlerin uzun süre dışarıya çıkmadan barınmasına imkan verecek şekilde hazırlanmış tünelde yiyecekler, tuvalet ve uyuma için alanlar bulunuyor. Akü kullanılarak aydınlatması yapılan tüneldeki en ilginç ayrıntı ise cibinlik tutturulmuş bir karyola görülmesi oldu.

YORUMLAR 1
  • asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ankaradada eğlem hazırlığında oldukları ankarada köylere yerleştiklerini falan yazmışlardı kesin türkiyedede böyle yerlerde gizlenirler dikkat edilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı