TSK ve ÖSO'nun geldiğini gören DAEŞ'liler kaçıyor!

TSK'dan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı operasyonu sırasında DAEŞ'li teröristlerin araçlarıyla kaçmaya başladıkları belirtildi.

TSK ve ÖSO'nun geldiğini gören DAEŞ'liler kaçıyor!
TSK ve ÖSO'nun geldiğini gören DAEŞ'liler kaçıyor!
GİRİŞ 03.09.2016 19:16 GÜNCELLEME 03.09.2016 19:29
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, 11'inci gününe giren Fırat Kalkanı harekatına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, çok sayıda DAEŞ'li teröristin koalisyon güçlerince desteklenen ÖSO birliklerinin gelişiyle mevzilerini terk ederek araçlarıyla kaçtıklarının gözlemlendiğine dikkat çekildi.
 
Harekat kapsamında sivil zayiat oluşmamasına azami dikkat edildiği ve son teknolojik yöntemlerin kullanıldığı vurgulanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

MEVZİLERİNİ TERK EDİP ARAÇLARLA KAÇIYORLAR

Koalisyon çerçevesinde Fırat Kalkanı Operasyonu bölgede planlandığı şekilde devam etmektedir. Çok sayıda DEAŞ teröristinin, Koalisyon güçlerince desteklenen ÖSO birliklerinin önünden bulundukları mevzileri terk ederek araçlarıyla kaçtıkları gözlenmektedir. 24 Ağustos 2016'da başlayan ve yoğun hava destekli devam eden Fırat Kalkanı Operasyonunda büyük kayıplar veren DEAŞ, barınma alanları ve silah mevzilerinin çoğunu kaybetmiştir. Açıkta kalan unsurlarının direnmeleri oldukça güçleşmiştir. Terör örgütleri tarafından kullanılan ve hudut bölgemizde güvenlik riski doğuran Suriye kuzeyinde icra edilen koalisyon harekâtına destek veren Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede yaşayan sivil halkın zarar görmemesi için her türlü tedbiri almakta ve bu konuda azami hassasiyeti göstermektedir. 

YORUMLAR 84
  • kebanlıfth 7 yıl önce Şikayet Et
    kaçın bakalım,gideceğeniz yer cehennemden başka yer olmayacaktır
    Cevapla
  • Dikkat 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer ölürlerse PYD li oldukları açığa çıkar. O yüzden kaçıyorlar
    Cevapla
  • müsluman kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    haclí SIONIST askerleri kaciyor..
    Cevapla
  • hakan baykal 7 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyordunuzya uyuşmuş kafalar sadece kendini patlatanlar diğerleri korkak avrupalılar kaçacaklar tabi aklı başında kim bilerek ölüme atar kendini.
    Cevapla
  • Mehmet AKINCI37 7 yıl önce Şikayet Et
    bence kaçanlarıda VURULMASI lazım hinlik edip benim garındaşlarımın canlarını yakmasınlar İÇİREDE VE DIŞARIDA FİTNECİ VE HAİN ZÜMRESİNE T C TÜRKLERE ZARAR VEREN SİLAH ÇEKEN MİLLETTİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNE ZARAR VERENLERE İ D A M .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı