Cemil Bayık'tan Türkiye'ye Fırat Kalkanı tehdidi

Terörist Cemil Bayık, Türkiye'nin Fırat Kalkanı operasyonunun durdurulması gerektiğini söyleyerek Demirtaş gibi 'ayaklanma çağrısı' yaptı.

Cemil Bayık'tan Türkiye'ye Fırat Kalkanı tehdidi
Cemil Bayık'tan Türkiye'ye Fırat Kalkanı tehdidi
GİRİŞ 03.09.2016 22:12 GÜNCELLEME 03.09.2016 23:02
Bu Habere 257 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık, Fırat Kalkanı operasyonuyla hem DAEŞ'i hem de PYD'yi köşeye sıkıştıran Türkiye'nin durdurulmasını istedi.

TÜRKİYE'NİN DURDURULMASI GEREKİYOR

"Suriye'de ve Ortadoğu'daki savaşın daha da tırmanmaması için Türkiye'nin operasyonlarının durdurulması gerekiyor" diyen Bayık şu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bazı güçlerin desteği ile Türk devletinin Rojava ve Suriye toprağına girmesi, savaşı büyütecektir. Suriye ve Ortadoğu genelinde savaşın daha fazla kızışması istenmiyorsa, Türkiye'nin Suriye ve Rojava toprağından çıkarılması gerekiyor” dedi.

DEMİRTAŞ'A AÇIK TALİMAT: SİYASET ALANINDA DA DİRENİŞİ YÜKSELTİN

Cemil Bayık'ın "Rojava'daki halkımız başta olmak üzere tüm Kürdistan halkına, Türk devletinin işgaline karşı çıkmaya, siyaset, diplomasi, toplumsal ve askeri alanlarda direnişi yükseltmeye çağırıyorum” şeklindeki ifadeleri ise dün Selahattin Demirtaş'ın yaptığı çağrıyı akıllara getirdi.

Demirtaş da Fırat Kalkanı operasyonuyla ilgili Türkiye'yi tehdit etmiş ve PKK sempatizanlarına "ayaklanmaya hazır olun" çağrısı yapmıştı.

 

YORUMLAR 257
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Cemil Bayigin suratina bakin, herseyi ifade ediyor. Eskiden bizleri asmakla kesmekle tehdit ediyordu simdide Türkiye durdurulmali diyor. Yiyorsa durdur hani görelim kac paralik yüregin varmis
    Cevapla
  • Diyarbakirli 7 yıl önce Şikayet Et
    Alıştınız ayaklanmaya ! Ya şantaj ya tehtid ya bomba ya hendek sizin kime faydanız var !
    Cevapla
  • doğan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayaklanmaya ayaklanında koltuk değneklerinide sağlık bakanlığından almayın bari ,tabi sağ kalırsanız fazla şımardınız da hadi hayırlısı kimin elinde kalacaksınız bakalım...
    Cevapla
  • Y. TÜRK 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece kuyruğuna bastık. Ondan böyle ses çıkarıyorlar. Gırtlaktan yakalanmanız yakındır. Asker dışarıya adım atınca işini bitirmeden karargaha dönmez diye düşünüyorum
    Cevapla
  • adil sultan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıyorsa sen gelde kendin ayaklan,masum insanları tahrik edeceğine , al yanındaki sergedeleri Diyarbakıra gel boyunuzun ölçüsünü alalım.Dünya kadar ağzını açmış sayısız mezar sizleri bekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız