Esed oyun oynayan çocukları bombaladı

Suriye'de 12 Eylül'de başlayan ateşkes hala devam ederken, Esed rejimi ve Rus savaş uçakları ateşkese rağmen saldırmaya devam ediyorlar.

GİRİŞ 17.09.2016 15:15 GÜNCELLEME 17.09.2016 15:22
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

ABD ve Rusya'nın Suriye'de vardıkları ateşkes kararı Esed rejimi ve anlaşmanın tarafı olan Rusya tarafından ihlal ediliyor. Rusya Humus'ta, Esed rejimi ise Halep'te sivillerin yaşadığı bölgeleri bombaladı. Esed rejiminin Halep'in güneyindeki Şeyh Said Mahallesi'nde sokakta oynayan çocuklara açtığı ateş sonucu 2 çocuk yaralandı. Yaralanan çocuklar saha hastanelerinde tedavi altına alındı.

YORUMLAR 23
  • sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gavur her zaman gavurdur asla hiç bir sözlerini tutmazlar asla guvenilmezler
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşaılan o ki ABD ve Rusya'ya asla güvenmeyecekmişsin. Yüce Allah bu iki zalim ülkeyi ya ıslah etsin ya da ıslah olmayacaksa darmadağın etsin. Ayrıca Yüce Allah ülkemizin gücüne güç katsın ki bu zalim ülkelerle mücadele etme başarısı gösterelim ve her zaman galip çıkalım inşallah. Bu sayede ülkemiz ve diğer ülkeler huzur içinde yaşasınlar.
    Cevapla
  • Amin Kardeşim Amin. 7 yıl önce Şikayet Et
    vatan
    Cevapla
  • kadir engin 7 yıl önce Şikayet Et
    ateş kes işini yeniden başlatabiliriz diyen adamlardan ancak bu beklenir. yazık
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    "Allah'ın ipine hepiniz sımsıkı sarılın. Dağılıp ayrılmayın..." (Ali imran 103) islam alemi dağılıp ayrılırsa senin mezhebin benim mezhebim benim kavmim senin kavmin önce benim refahım önce benim çocuğum derse dağılıp ayrılırsa olacağı budur. Bu gördüğümüz decaliyettir, Allah kuranda kiptap ehli ile yani hristiyan ve musevilerle tevhide gelin yani bir olun şeytana deccale karşı mücedale edin diyor biz müslümanlar kendi içimizde bile bir olamıyoruz.
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakın suç yine bizim Ne Rusya ne de ABD ne de İsrail ile hep anlaşma yapıyoruz. Biz vazgeçemiyoruz... Oysa cihad vazgeçmektir. Allah için... Çıkıp kimse şöyle böyle demesin Bunun lamı mimi yok kardeşim. Kafirle anlaşma yaparsan onunla ortak olursun. İşte ortaklarımızın katliamı.
    Cevapla
  • han 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeşim. hala aklı başında bi kaç Müslüman var bu memlekette demek ki. Allahın kanunlarıyla hükmetmedikçe ezilmeye mahkumuz. başka çıkar yolumuz yok. denize düştükçe yılana sarılıyoruz o yılanda her seferinde sokuyor bizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?