Musul'dan korkutan haber!

Musul operasyonunda ikinci gün geride kalırken cepheden korkutan bir haber geldi.

GİRİŞ 18.10.2016 16:28 GÜNCELLEME 19.10.2016 09:17
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Harekâtın ikinci gününde Kürt güçleri sabah saatlerinde saldırıları durdurdu. Peşmerge güçleri Guver'den başlayıp Başika'ya kadar olan tüm ovada dev hendekler kazıyor.

Operasyonun en başından beri özellikle Türkiye'nin tüm dünyayı uyardığı 'mezhep savaşı' tehlikesi her geçen dakika artıyor. Dün Esayib Ehli Hak lideri Kays Gazali, "Musul savaşında, İmam Hüseyin’in intikamını alacağız" demişti.

"SUNNİLERE KATLİAM YAPABİLİRLER"

Bölgedeki haber ajansları, Musul ve Kerkük arasındaki kritik Sünni kenti Havice'ye doğru ilerleyen ordu birliklerinin önünde Şii milislerin olduğunu bildiriyor. Ajanslara göre, Şiilerin rolü Iraklı yetkililer ve uluslararası yardım kuruluşları arasında muhtemel bir mezhep katliamı korkusunu artırıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 108
  • mucit-48 7 yıl önce Şikayet Et
    Haçlı soyguncu,soykırımcı petrol hırsızlarının 100 yıl sonraki tekrarlanan tezgahları...
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Musulda daiş unsurlarının olduğuna inanmıyorum.Musul operasyonu tamamen mezheb çatışmasını tetiklemek için kurgulanmış bir oyun.
    Cevapla
  • allahim yardim et 7 yıl önce Şikayet Et
    imamhuseynin katillerinden daha asagisiniz yasasin cehenem pis cahiller bunlara birakmayin insanlari yazik bunlar sapiklar toplulugu
    Cevapla
  • sami 7 yıl önce Şikayet Et
    İranı Allah yerin dibine batırsın fitnenin başı iran
    Cevapla
  • turgut 7 yıl önce Şikayet Et
    ben türküm ama alevi arkadaşlarım var düşmanla abd fıransız ingiliz farketmez herzaman omuz omuza savaşacamızı söylerler bana mert adamdırlar biz bi kardeşiz bunu bilin türk kürt alevi hic farketmez canakkalede dedelerimiz savaşmış birbirlerine omuz verip düşmanla savaşmış yarın olsa yine savaşırız... alevi türk kürt çerkez laz hiç fark etmez biz KARDEŞİZ not yeterki oyunlara gelmeyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!