PYD'li teröristlerin cenazesi görüntülendi!

PYD'li teröristlerin cenaze töreninde çekilen fotoğraflar PYD'li teröristlerin PKK ile organik bağlarını bir kez daha ispatladı.

GİRİŞ 24.11.2016 11:20 GÜNCELLEME 24.11.2016 11:46
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Haber7 - Özel

PYD Terör örgütünün elebaşı Salih Müslim, hakkındaki yakalama kararı sonrası Amerika’nın Sesi’ne yaptığı küstah açıklamada PKK ile PYD’nin organik bağının olmadığını söylemişti. Dün Münbiç'te çekilen fotoğraflar ise teröristbaşı Müslim'in yalanını ortaya çıkardı.

Önceki gece Türk savaş uçakları Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Munbiç'in batısına hava harekatı düzenledi. Hava bombardımanı sonrası yapılan açıklamada 8 PYD hedefinin vurulduğu ve çok sayıda teröristin öldürüldüğü açıklandı. 

YPG'Lİ TERÖRİSTLERİ APO POSTERİYLE UĞURLADILAR

TSK'nın operasyonu sonrası öldürülen PYD'li teröristlerden 2'sine dün Münbiç'te cenaze töreni düzenlendi. Törende çekilen fotoğraflarda ise PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterleri ve PKK flamaları olması dikkatlerden kaçmadı.

Tören esnasında da PKK ile organik bağları olmadığını iddia eden YPG'lilerin sık sık PKK lehine sloğanlar attıkları görüldü.

YORUMLAR 27
  • şimdi idam isterim 7 yıl önce Şikayet Et
    gercek Devlet ile sıradan Devlet arasında,ki fark.,1.gerçek Devlet ülkesine askerine polisine vatandaşına toprağına egemenliğine saldırı oldu mu laakk laaaakkkk yapmaz net hızıyla derinden araştırır inceler bulur gereğini hiiç acımadan KAT ve KAAT fazlasıyla karşılık misilleme yapar.,bizim gibi daha Devlet bayrak sancak millet nedir anlamayan ülkeler,de ancak bu kalleş alçak hain saldırıyı kınıyoruz kınıyoruz,da lanetliyoruz,da lanetliyoruuuzzz laaaakk laakk laaaaaaakkkkkkk,daa yaparız...,,hepsi bu laf ÇOOK icraat yok.,
    Cevapla
  • ahmet canlar 7 yıl önce Şikayet Et
    PKK ile PYD arasında fark yoktur. PYD nin anası PKK dır Babaları ise CHP dir. Şu andaki CHP CUMHURİYET ve DEMOKRASİ ilkelerinden uzaklaşmıştır. ATATÜRKÇÜ PARTİ Şimdi olmuş PKK ve yandaş BÖLÜCÜ TERÖR örgütünü destelemek ve TC DEVLETİNE ihanette bulunmaktır. CHP nin bundan böyle güvenilmez bir parti olduğu görülmüştür.
    Cevapla
  • PÖH DEDE TR 7 yıl önce Şikayet Et
    Eeeee hainlerin sonları yaklaşıyor verin mehteriii
    Cevapla
  • EMRE CAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzelde gebermişler daha çok olaydı keşke
    Cevapla
  • Mavi Kelebek 7 yıl önce Şikayet Et
    Burası bir bomba haketmiş. Artık varil mi olur fıçı mı olur bilmem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!