DEAŞ’ten PKK’ya terörist transferi

DEAŞ’le PKK arasında toprak takasının ardından, şimdi de terörist takası başladı.

DEAŞ’ten PKK’ya terörist transferi
DEAŞ’ten PKK’ya terörist transferi
GİRİŞ 29.11.2016 11:04 GÜNCELLEME 29.11.2016 11:05
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Özgür Suriye Ordusu'nun El-Bab'ı ele geçirmesini istemeyen, ABD, İsrail, Rusya, İran, Esed, PKK ve DEAŞ 5 yıldır oynadıkları kanlı tiyatrolarını sürdürmek için el birliği ettiler. 260 DEAŞ'lı tetörist Arimiyah yakınlarında PKK'ya katıldılar.

DEAŞ'le mücadele bahanesiyle Suriye ve Irak'ın Sunni bölgelerinde taş üstünde taş bırakmayan şer ittifakı, Türkiye destekli Özgür Suriye Ordusu'nun gerçek manada DEAŞ ile mücadeleye başlaması üzerine foyalarının ortaya çıkmaması için el altından her türlü çirkefliği yapıyorlar.

ABD güdümlü PKK teröristleri ÖSO'dan önce El-Bab'a ulaşmayı denediler. Batı'da önleri kesilen PKK teröristlerinin imdadına Esed yetişti. Tel Cican ve Tel Malig'de Esed'in helikopterli saldırısında 3 ÖSO askeri şehit olurken 10 Türk askeri de yaralandı. Tel Rıfat başta olmak üzere Afrin Esed'in gönderdiği Şii milislerin korumasına alındı. Batı'da DEAŞ'ın boşalttığı yerler Rejim ve PKK militanlarına teslim edildi. İlerleyen günlerde DEAŞ' savunmasının kırılacağının anlaşılması üzerine, Bu sefer PKK teröristleri Menbiç'den El-Bab'a yürümeye kalktı. ÖSO'nun ani bir hamle ile El-Bab'a 1 km yaklaşması üzerine, Menbiç çevresinde birçok yerleşim yeri DEAŞ ile PKK arasında devir teslim edildi. ÖSO'nun El-Bab operasyonu yine bir Suriye uçağınının Karargahı vurmasıyla engellendi. 3 mehmitçiğimiz şehit olurken 7 mehmetçik de yaralandı. Saldırı'nın hemen ardından DEAŞ Bölgeleri hızlıca PKK'ye devir teslim edildi. DEAŞ'ın boşalttığı bölgelerde bulunan terör unsurları El-Bab ve Kobasin'e kaydırıldı. ÖSO birliklerinin Kurt Viran ve Yılanlıya ilerleyişi ABD'nin Haseke'den Münbiç'e gönderdiği 4 bin teröristle durduruldu. Kurt Viran, Yılanlı PKK/PYD'nin eline geçti. Eş zamanlı olarak DAEŞ kaybettiği Kobasin'e kimyasal gazla saldırarak geri aldı.

ABD KONTROLÜNDE TERÖRİST TRANSFERİ

ÖSO'nun El Bab'ın doğusundaki Acemiyah'ı alarak PKK'nın El-Bab yolunu kesmesi üzerine, DEAŞ'lı teröristler ABD'nin isteği üzerine PKK'ya katılma kararı aldı. İlk etapta 260 terörist Menbiç Askeri konseyine törenle katıldılar. ÖSO Haliliye, Acemiye ve Şahviran'da kontrolü tam olarak sağladı. El-Bab'ın Doğusundaki Kabasin, Bazin ve Subbaniyah bölgelerini yoğun baskı altına alarak El-Bab yolunda son engelide kaldırmayı hedefliyor.

Türk askeri karargahı  El-Bab'da Esed'in eğitim uçağı  tarafından vurulmasının ardından, Haseke'de ABD'nin PKK'lı teröristleri eğittiği Hol Karargahında büyük bir patlama oldu. Patlama'da önce 5 ABD askerinin öldüğü açıklandı ancak, Pentagon bunu doğrulamadı. Halep'te ise yine Suriye uçakları tarafından Şii Karargahı vuruldu. Esed Rejimi bombalamayı Rusların yapmış olabileceğini duyurdu. 60 Şii militan ölürken 80 tanesi yaralandı.

El-Bab'ın Kufeyr kasabasında çatışmalarında bir tankımız vurulurken iki askerimiz hafif yaralandı. Çatışmalarda 4 terörist etkisiz hale getirildi. 4 DEAŞ binası uçaklarla vuruldu. Silah yüklü 2 doçka imha edildi.

Türk uçakları  ve Topçusu gün boyu El-Bab'ı vurmaya devam etti. Düşmesi an meselesi olan El Bab düştükten sonra ABD'nin DEAŞ'lı teröristlerin bir kısmını Münbiç'in savunması için PKK saflarında kullanması bekleniyor.

MİLAT

YORUMLAR 31
  • v.ali 7 yıl önce Şikayet Et
    büyük şeytan abd hep kendisini akıllı sanıyor taşeon örgütlri istedigi havaya oynatan kendinin oldugunu kimse bilmiyor sanmakta.
    Cevapla
  • zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede Kardes kardesi vuruyor teorisi cöktü galiba simdi de boyle ucuz teoriler uyduruyorsunuz bakalim suriye bir elek kim elenecek kim kalacak Allah muslumanlara zafer versin.
    Cevapla
  • rcnksl 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah kendisine inananların yanındadır. Rabbim, düşmanlarımızı kahr, ordumuzu muzaffer eyle. Amin.
    Cevapla
  • tamer danacı 7 yıl önce Şikayet Et
    yani artık kimin ne olduğu net olarak görüldü
    Cevapla
  • el bab 7 yıl önce Şikayet Et
    deas kımkı zaten pkk ya hızmet eden bır orgut hıc sasırmadım harıtaya bakarsanız deastan kım ıstıfade etmıs gorursunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar