Erdoğan ile İbadi görüştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Irak Başbakanı İbadi telefonda görüştü.

Erdoğan ile İbadi görüştü!
Erdoğan ile İbadi görüştü!
GİRİŞ 30.12.2016 18:47 GÜNCELLEME 30.12.2016 19:54
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı El İbadi'nin iki ülke arasındaki doğrudan diyaloğu güçlendirmenin önemini vurguladıkları görüşmede, bu çerçevede son dönemde kaydedilen gelişmelerin memnuniyet verici olduğu belirtildi.

Erdoğan ve El İbadi, terör örgütlerinin tümüne karşı ortak mücadelenin gerekliliğine işaret ederek, terörün bölgeyi istikrarsızlaştırmasına müsaade edilemeyeceğini belirttiler.

Görüşmede, Başbakan Binali Yıldırım'ın Ocak ayında Bağdat'a yapmayı planladığı ziyaretin ikili ilişkileri güçlendirmek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak için önemli bir fırsat olacağı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı El İbadi'nin görüşme vesilesiyle 2017'nin Türkiye ve Irak başta olmak üzere tüm bölge için istikrar ve barışa vesile olması dileğinde bulundukları öğrenildi.

YORUMLAR 81
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlardaki seviye insana çok medeni bir toplumda yaşadığını hatırlatıyor satır satır.
    Cevapla
  • makif 7 yıl önce Şikayet Et
    ŞİA IRAK yönetimi ne güvenmiyecez iyi ilişkiler kuracaz ama TÜRKİYE ne pahasına olursa olsun MUSUL ve KERKÜK e girmelidir .. buralar TÜRKİYE nin olmazsa olmaz ARKA BAHÇESİ dir ayrıca TÜRKİYE nin buralarda MADDİ ve MANEVİ hakları da vardır ...! bunu ABD AB RUSYA da bizden daha iyi biliyorlar ..!
    Cevapla
  • denle 7 yıl önce Şikayet Et
    ibadı ; kelimeler senin için kifayetsiz kalır, ama senin ne mal olduğunu yedi cihan öğrendi, vatan hainliğinin bedeli illaki olacaktır
    Cevapla
  • kamuran 7 yıl önce Şikayet Et
    şu ibadi denen ingiliz uşağı ile iyi ilişkiler FETÖ ile barışmaya benzer YILAN her zaman YILANLIĞINI yapar ilk fırsatta ibadi sahibinin sesi bir köpektir ve iyi ilişkileri haketmiyor
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    reyis, bu sahtekarın TEK'i fırıldak bile bunun yanında hiç kalır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..