Trump'ın sözcüsünden Astana açıklaması

ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump döneminde Beyaz Saray Sözcüsü olarak görev yapacak olan Sean Spicer, Astana’daki Suriye görüşmelerinde yer alabileceklerini söyledi.

Trump'ın sözcüsünden Astana açıklaması
Trump'ın sözcüsünden Astana açıklaması
GİRİŞ 18.01.2017 22:46 GÜNCELLEME 18.01.2017 23:22
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kazakistan’ın başkenti Astana’da gerçekleştirilecek Suriye görüşmeleriyle ilgili olarak gazetecilere konuşan Spicer, Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı adayı olan General Michael Flynn’in Rusya’nın ABD Büyükelçisi Sergey Kisliak’tan toplantılara katılımla ilgili 29 Aralık’ta davet aldığını hatırlattı. Görüşmelere katılımın mümkün olduğunu kaydeden Trump’ın sözcüsü, şöyle devam etti:

“Benin görüşümce, seçilmiş başkanın Suriye’de yaşananlara dair kaygıları uyarınca onayladığı senaryoda diğer ülkeler ve uluslarla birlikte çalışma isteğimiz açıkça görülüyor.”

YORUMLAR 19
  • samimi 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye rusya abd ve iran ingiliz derin devletine karsi ittifak etmeliler.Iste o zamann dunyayi yeneten kendisini 200 yildir gizlemeyi basaran ingiliz derin devleti yok olur.
    Cevapla
  • muş li 7 yıl önce Şikayet Et
    işte bu dünyanın gidişatını değiştiren ERDOĞAAAAAAAANNN
    Cevapla
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriye ve ırak meselesi bir an evvel çözülmezse aslında avrupanın telaşlanması gerekir.Çünkü Türkiyede bir yere kadar mültecileri ülkede tutar sonra önüne geçilmez bir durumla karşı karşıya kalır avrupa..Bu nedenle Sadece Türkiye rusya ve abd değil avrupalıların daha istekli olması gerekir..Bu insanlar doğuya değil batıya göç istiyor..
    Cevapla
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin masada yeri yok
    Cevapla
  • birdost 7 yıl önce Şikayet Et
    butarz yerler Istanbul gazi yesilpinar kazimkarabekir mahallelerinde mevcuttur. herhafta kalesnikof dahil hertur silahin birsaat boyunca patlatildigi bu mahallelere polis gelip olen kalan varmi diye gelip bakmaz. bunlar koydeki agadan kurtulup kendi sehir agaliklarini butalarda kurup esrar hap hertur nakit paranin dondugu islerde yuvalanmislardir. sehir deki mahalle terorizmi bitirilmeden genel terorizmi asla bitiremezsiniz. mahallelerde kimsenin can guvenligi yok. Yetkililer bilmiyorduk demesin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?