Erdoğan uyarmıştı! İşkenceye başladılar

Musul'da Haşdi Şabi ile birlikte DEAŞ'a yönelik operasyonlar düzenleyen Irak Askeri Polis Birliğinin sokak ortasında sivil halka yönelik katliamları şok etti.

GİRİŞ 24.01.2017 16:51 GÜNCELLEME 25.01.2017 09:26
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Irak askerlerinin, Güneydoğu Musul yakınlarındaki Sümer mahallesinde,  DEAŞ’a bağlı olmakla suçladıkları üç genci öldürmelerini gösteren video sosyal medyada büyük tepki topladı. 

İŞKENCE EDİP KURŞUNA DİZDİLER

Birkaç gün öncesine ait olduğu belirlenen görüntülerde, DEAŞ mensubu olmakla suçlanan üç genç, üniformalı kişiler tarafından önce dövülüyor, ardından da işkence edilip kurşuna diziliyor.  


 
Bütün bu süreci cep telefonu ile kaydeden katliamcılar, sosyal medyadan da bu görüntüleri servis etti. 

KUTSAL DEĞERLERE KÜFÜR

Gençler görüntülerde kendilerinin DEAŞ'la bir alakalarının bulunmadığını söylemelerine rağmen, kutsal değerlere küfreden kişiler tarafından makineli tüfeklerle kurşuna diziliyor. 


 
CUMHURBAŞKANI UYARMIŞTI
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şii milisler Haşdi Şâbi'nin Türkmen kenti Telafer'e doğru hareket ettiğine dair açıklamalara ilişkin, "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil" demiş; "Haşdi Şâbi'ye cevabımız farklı olur" şeklinde açıklama yapmıştı. 

AF ÖRGÜTÜNDEN RAPOR

Ocak ayının başında Uluslararası Af Örgütü de Haşdi Şabi’nin Sünnilere karşı yargısız infazlar yaptığı ve sistematik şiddet eylemlerinde bulunduğunu açıklayan bir rapor yayınladı.

YORUMLAR 82
  • KahramanMaraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten DEAŞ'lı olsalardı öldürülmezlerdi. IŞİD, PKK ve uzantıları kardeştir.
    Cevapla
  • Kalem Abi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu haşbi şabiye desteği bırak anlayana.
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    "islam" "ordusuna" cagri yapma vakiti gelmedimi?
    Cevapla
  • Zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    İşimiz gücümüz komplo teorisi. Varsa yoksa emperyalistlere atıp işin içinde sıyrılan kolaycı bir ümmetiz. Oysa daha bir tek emperyalist bile yokken Şii fanatikler aynısını yapıyordu. Haçlı savaşlarında da Şiiler haçlılara dayanıp katliamlar yaptı. Moğol istilasında da aynen Şii vahşeti ortaya çıktı. Şah İsmail Sünni şehri olan Tebrizde taş üstünde taş bırakmadı, çoluk çocuk katletti. Bugün yine Haçlılara sırtlarını dayamışlar, Irakta ABD ile, Suriyede Rusya ile kol kola girip Sünni katlediyorlar. Genlerinde var. İnançları kin ve intikam inancı. Dünya bunları görmüyor çünkü aynı saftalar.
    Cevapla
  • zaten bunlarteror 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar insan değil Sünni düşmanı abd uşağı birde abdye karsiyiz derler reis bu iraklilara guvenme hepsi aynidr reis uyarsanda bunlar insan olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık