İsrail: 'Bir sonraki savaş yakın'

İsrail Eğitim Bakanı ve Yahudi Evi Partisi lideri, aşırı sağcı siyasetçi Naftali Bennett,"Bir sonraki savaş yakın'' diyerek savaş tehtidinde bulundu.

İsrail: 'Bir sonraki savaş yakın'
İsrail: 'Bir sonraki savaş yakın'
GİRİŞ 08.02.2017 09:32 GÜNCELLEME 08.02.2017 10:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İsrail'in dün Gazze'nin çeşitli bölgelerine saldırılar düzenlemesinin ardından İsrailli iki bakan, Gazze Şeridi'ne yönelik yeni bir saldırının uzak olmadığı mesajını verdi.

İsrail'de yayımlanan Yedioth Ahronoth gazetesinin haberine göre, İsrail Eğitim Bakanı ve Yahudi Evi Partisilideri, aşırı sağcı siyasetçi Naftali Bennett, Gazze'ye yönelik bir savaşın uzak olmadığını savundu. Benett, "Bir sonraki savaş yakın. Asıl soru savaş olup olmayacağı değil ne zaman patlak vereceğidir. Hamas, hayatı inşa etme yerine savaş aletlerine yatırım yapıyor" dedi.

Gazze ve Lübnan'da İsrail'in varlığına yönelik tehditlerin devam ettiğini ileri süren Benett, "İsrail sert birşekilde karşılık vermeli. İsrail'in savaşı beraberlikle sona erdirmesi değil zafer kazanması gerekir" diye konuştu.

Haberde, Bennett'in açıklamayı nerede ve kime yaptığı konusunda bilgi verilmedi.

İsrail ordu radyosuna açıklama yapan İsrail İskan Bakanı Yoav Galant da "Gelecek ilkbaharda Hamas ile savaşa hazır olmalıyız" ifadesini kullandı.

Gazze'deki İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun dünden bu yana Gazze'ye 14 saldırı düzenlediği, saldırıda 3 Filistinlinin yaralandığı, çok sayıda binanın zarar gördüğü bildirilmişti.

YORUMLAR 15
  • garibanfilistinli 7 yıl önce Şikayet Et
    bu yahudiler , rahat uyku uyuyamaz, her an tetikteler korkularindan, beter haldeler o kadar silahlari paralari var ama kücücük filistinli sabi cocuklardan taslardan ürküyor tirsiyor korkuyorlar, sebebi gayet acik ALLAH zalimlerin kalplerine korku saliyor
    Cevapla
  • Tuba 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz ezelden lanetlenmiş bir milletsiniz.müslümanlardan, özellikle müslüman türklerden ödünüz kopuyor.bütün çabanız,çırpınışınız bu yüzden. Ama yazılmış bir kere...kader. ..yok olacaksınız...
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Olası bir savaşta İsrail diye birşey kalmaz ardından Amerika parçalanır...
    Cevapla
  • Aslantepeli 7 yıl önce Şikayet Et
    Olursa da kaybedersiniz iNSALLAH
    Cevapla
  • Asli 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey kafirler allah la olan savasi kazanamazsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti