Genelkurmay karargahında El Bab toplantısı

Orgeneral Hulusi Akar, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab'ın terörden arındırılmasına ilişkin yürütülen operasyonda gelinen son durumu kuvvet komutanlarıyla değerlendirdi.

Genelkurmay karargahında El Bab toplantısı
Genelkurmay karargahında El Bab toplantısı
GİRİŞ 08.02.2017 20:51 GÜNCELLEME 08.02.2017 20:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab'ın terörden arındırılmasına ilişkin yürütülen operasyonda gelinen son durumu kuvvet komutanlarıyla istişare etti.

DÜN GECEKİ BÜYÜK HAREKAT ÖNCESİ BİR ARAYA GELDİLER

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, Orgeneral Akar, kuvvet komutanlarıyla Genelkurmay Karargahı Komuta Harekat Merkezi'nde dün sabah bir araya geldi.

Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'ın yer aldığı toplantıda, Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı değerlendirildi.

Toplantıda, El Bab'ın terörden arındırılmasına ilişkin yürütülen operasyonda gelinen son durum ele alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • dobracı-izmir 7 yıl önce Şikayet Et
    suudi araplat 850 milyar parasını abd den çekse abd kendine gelir islam birliğini kurmadan bu zalimler asla durmaz islam birliği kurulsaydı ırak-suriye bu acıları çekmezdi.siyonistler önce fitne sokuyor sonra güçsüzleştirip böl parçala taktiği uyguluyor aynı çakallar misali bekliyor yiyeceği ülke zayıf hale gelince üzerine çöküyor.
    Cevapla
  • Aziz Akın 7 yıl önce Şikayet Et
    Hay maşallah
    Cevapla
  • akıl 7 yıl önce Şikayet Et
    Soru soruyorum türk askeri elbabı temizlemek uzereyken suriye rejim güçleri niçin elbabın diğer tarafına bir buçuk km yaklaştı tabiki cevabı şu Deaşı ihdas eden esed dir sırf dünyanın dikkatini üzerinden atmak için deaşı meydana getirdi deaş=suriye muhabaratıdır ve hiçbir zaman rejim deaşı bitirmek istemez şuan rejimin güçleri elbaba yaklaşması türk askerine karşı mucadeleyi devam ettirmek için ve gizlice onlara silah vermek için veya enkötü ihtimal deaş militanları gizlice ordan çekip Sonra biz elbabı kurtardık diyecekler bundan dolayı hem deaşa hem rejime karşı çok uyanık olmak gerek allah türk askerleri korusun.
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    MaşaAllah...
    Cevapla
  • Sancaktutan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ailesiyle skorskiyle golf oynamaya giden paşalardan internete andıç yazdıran genelkurmay başkanından artık kurtulduk çok şükür vatanın bölünmemesi ve coğrafyamızın güvenliği için gece gündüz görev yapan paşalarımıza ALLAH yardım eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor