Şehit düşen 3 askerin naaşı Gaziantep'e getirildi

El Bab'ta, Rus jetlerinin kazaen vurduğu birlikten şehit olan askerlerimizin cenazeleri Gaziantep'e getirildi.

GİRİŞ 09.02.2017 19:02 GÜNCELLEME 10.02.2017 10:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde, sabah saatlerinde Rusya'ya ait bir savaş uçağı tarafından DEAŞ hedeflerine düzenlenen hava harekatında kazaen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının olduğu bir binaya isabet eden bomba ile şehit düşen 3 askerin naaşı Gaziantep'e getirildi.

Halep'e bağlı El Bab bölgesinde şehit düşen 3 askerin cenazesi, karayolu ile Kilis'e, oradan da helikopterle Gaziantep'e getirildi. Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları, polis eskortu eşliğinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Şehitlerin cenazesinin yarın düzenlenecek törenin ardından, memleketlerine gönderilmesi bekleniyor.

Genelkurmay Başkanlığınca, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde, sabah saatlerinde Rusya'ya ait bir savaş uçağı tarafından DEAŞ hedeflerine düzenlenen hava harekatında kazaen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının olduğu bir binaya isabet eden bomba ile üç askerin şehit düştüğü, biri ağır 11 askerin yaralandığı bildirilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • TR 58 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah Şehitlik nasip etti ne Mutlu onları doğurup büyüten Anne Babaya. Ey müslüman Arsam değerlenecek arsama 10 daire düşüyor hayallerken şunu alıyım şunu satayım akıllı olayım derken. Gariban Şehidin Annesi Babasına en büyük nimet geldi Allah sabır versin Dünyaya dalanlarada akıl versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!