Suriye'den Türkiye'ye tuhaf mesaj

Türkiye'nin Suriye topraklarını işgal ettiğini öne süren Beşar Caferi, 'Türkiye işgale son verinceye kadar onlarla direkt temasa geçmeyeceğiz' dedi.

Suriye'den Türkiye'ye tuhaf mesaj
Suriye'den Türkiye'ye tuhaf mesaj
GİRİŞ 17.02.2017 22:50 GÜNCELLEME 17.02.2017 22:51
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Suriye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Beşar Caferi, Astana ya da Cenevre'de yapılacak bir sonraki görüşmelerde Türk temsilcilerle doğrudan iletişim kurmayı planlamadıklarını söyledi.

Kazakistan'ın başkenti Astana'da Rus basınına konuşan Caferi, "Türkiye, Suriye topraklarındaki işgaline son verinceye kadar Ankara ile doğrudan temasa geçmek gündemimizde yok" dedi.

'CENEVRE'DE DE MİSTURA İLE GÖRÜŞEBİLİRİM'

Öte yandan Caferi, İsviçre'nin Cenevre kentindeki konferansta BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile görüşebileceğini ifade etti.

Suriyeli diplomat, de Mistura ile yapacağı görüşmenin 'gündeme bağlı' olduğunu belirtti.

YORUMLAR 75
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    keçi sakallı sözde Suriyeli yönetici Türkiye çekilsin ondan sonra görüşelim diyormuş. ulan her tarafınız istihbarat örgütlerinin adamları ile dolu senin söylediğin lafa bak. O ağzını bu ülkeye karşı açma. bu ülke hakkında konuşacak en son insan varsa sizlersiniz. eğer insanlıktan nasibinizi aldıysanız. Kaç terör örgütü var olmayan Suriyede biliyormusun? keçi sakallı dunkof boş keseden asıp kesme yoksa o kalan keçi sakalını keserler, yerine kuzu kuzu meee sakalı ekerler.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağabeyim alemsin ya.... mükemmel sözler :)))))
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    bu dunkof sözde Suriye yöneticisine sormak lazım, ulan bu kadar terör örgütü ülkene gelene kadar, kaç devletin istihbaratı var bilmiyorum fakat bunlar her tarafında cirit atarken hemen yanındaki komşun yani Türkiye den sana ne. Yoksa efendilerin böyle istedi diye mi bu küstah bu tavırların. sen Türkiyenin çekilmesini isteyeceğine orada sana emir verenlerin çekilmesini iste de kalıbını görelim. Yürüüü anca gidersin.
    Cevapla
  • kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    coka varmayacek esetle beraber sizde turkiyeye kacacaksiniz-kabul da edileceksiniz akilli olun-baska kimse sizi kabul etmez.......
    Cevapla
  • Sado 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanki biz bu terror rejimi tanıyoruz!
    Cevapla
  • Ş J 7 yıl önce Şikayet Et
    esat toprağına sahib cıkamayan insan topraklarınada sahib cıkamaz.yanlış yolda teröristlerine besleyeceğine .ülkene sahib cık ki huzur bulasın.2 telte oynama .zarar senin olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!