İfadesi kan dondurdu! Tek seferde 30- 40 kişi...

Kerkük'te düzenlenen bir operasyonun ardından yakalanan 2 DEAŞ'lı teröristlerden biri olan Amar Hussein'in itirafları tüyler ürpertti.

GİRİŞ 19.02.2017 14:04 GÜNCELLEME 19.02.2017 17:11
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Irak'ın Kerkük kentinde 63 DEAŞ teröristinin öldürüldüğü operasyonda yakalanan Hussein itiraflarında, sözde DEAŞ emirlerinin istedikleri kadar kadına tecavüz etmelerine izin verdiğini, kendisinin de 200 kadar kadına tecavüz ettiğini soğukkanlılıkla anlattı.

500 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜM

Daily Mail'de yer alan habere göre, küçük bir hücrede tutulan Hussein 2013'te DEAŞ'a katıldığını ve o günden beri tahminen 500 kişiyi öldürmüş olabileceğini itiraf etti.

Öldürdüğü ve kafasını kestiği insanlarla ilgili olarak da "Öldürülmesi gerekenleri öldürür, kafası kesilmesi gerekenlerin kafasını keserdik. İlk insanı öldürmek zor olsa da zamanla günden güne alışılıyor" dedi.

BAZEN 30- 40 KİŞİ

"Bazen tek seferde 8 - 9 - 10 kişi öldürdüğümüz olurdu. Bazen de 30 - 40 kişi... Onları bir çöle götürüp öldürürdük. Gözlerine bir bant takar ve kafalarına kurşunları tereddütsüz sıkardık" diye dedi.

Kendisinin fakir olduğu için DEAŞ'a katıldığını söyleyen 21 yaşıdaki Hussein, "Param yoktu, işim yoktu, kimse bana doğru ve yanlışı söylemiyordu. Arkadaşlarım vardı ama kimse bana bir tavsiye vermemişti" dedi.

PLASTİK KELEPÇELERİ KOPARDI!

Hussein'i yakalayan yetkililer, ilk yakalandığı dönemde fazlasıyla güçlü olduğunu, elindeki plastik kelepçeleri bile bileğinden kopardığını söyledi.

YORUMLAR 14
  • şeref 7 yıl önce Şikayet Et
    Şeref yoksunu hayvan
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    öküz gibi olacağınıza biraz beyninizi geliştirseydiniz milyonlarca müslüman ölmezdi katiller sürüsü.bunlar islam alimlerine küfürler eden herkesi kafir ilan eden kabeyi bile put olarak görüp yıkmak isteyen hadiste belirtildiği üzere cehennem köpekleridirler.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla
  • abdul. 7 yıl önce Şikayet Et
    bu akıl hastalarını şer güçler kullanıyor. ve bu haberle bile kullanıyorlar. Bu haber bile birilerinin işine yarıyor. derhal bu hasta adam yok edilmeli.sözlerine inanmak güç ama inanıp korkan olabilir ...
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin yüzünüzden insanlar İslam'ı yanlış anlıyor.Allah cezanızı versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço