DEAŞ’ın korkunç taktiği

Her geçen gün güç kaybeden terör örgütü DEAŞ, Irak güçlerine karşı akıllara ziyan bir yöntem geliştirdi. Örgüt artık köpek yavrularının üzerine bağladıkları bombaları patlatıyor.

DEAŞ’ın korkunç taktiği
DEAŞ’ın korkunç taktiği
GİRİŞ 27.02.2017 11:23 GÜNCELLEME 27.02.2017 11:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Musul'un batısındaki mahallelerde köşeye sıkışan terör örgütü DEAŞ, cephede göğüs göğüse çarpışmak yerine yeni taktikler geliştiriyor. Irak askerleri, terör örgütü DEAŞ’ın yavru köpeklerin üzerine bomba sistemi bağlayarak kendilerine gönderdiklerini keşfetti.

Düzeneklerden birini köpeğin üzerinden çıkarmaya çalışan ordu birlikleri, yavru köpeğin hayatını kurtardı. Her gün mevzi kaybeden DEAŞ’ın bu korkunç yöntemi, umutsuz bir çırpınış olarak görülüyor.

Terör örgütünün son dönemlerde sahaya sürdüğü bir başka taktik ise, insansız hava araçlarına yüklediği roketler ve bombaları askeri araçlar veya binaların yanında patlatmak. DEAŞ yanlısı sosyal medya hesaplarından, çok sayıda söz konusu taktikle yapılan saldırıların görüntüleri yayınlandı.

TOPRAKLARININ DÖRTTE BİRİNİ KAYBETTİ

Musul, terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu en büyük kent. DEAŞ şu anda Musul'un yanı sıra Rakka'da da kuşatma altında tutuluyor. Terör örgütünün batıdaki en büyük merkezi El Bab ise, Fırat Kalkanı Harekâtı'yla ele geçirildi ve ilçe çevresindeki kasabalardan da örgüt temizlendi.

DEAŞ, geçen yıl elindeki toprakların dörtte birini kaybetti. Irak'ta Felluce, ve Libya’da  Sirte gibi kentlerden temizlenen kanlı örgüt, Musul'u da kaybetmesi halinde Rakka'ya sıkışacak.

YORUMLAR 2
  • mardini 7 yıl önce Şikayet Et
    haçlı larn kılık değiştirip büründükleri bir örgüt. yani deaş haç sembolüdür. batı desteklidir. donuna kadar hristiyanlıkğa bağlıdır. ispat mı istiyorsunuz deaş yüzbinlerce Müslümanın katlinden sorumludur. ama REKLAM DIŞINDA BİR HRİSTİYANI BİR YAHUDİYİ Bİ BUDUSTİ ÖLDÜRDÜRĞÜ GÖRÜLMEMİŞTİR. İŞİTİLMEMİŞTİR. PKK DA YPG DE ÖYLEDİR.
    Cevapla
  • Orhan Resmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların tek amacı Müslümanlara karşı nefret oluşturmaya çalışıyorlar. Allah tez vakitte cezalarını verir inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!