ABD-YPG ortaklığı bir kez daha belgelendi

Amerika'nın Türkiye'nin muhtemel operasyonuna karşı bölgeye askeri üs kurarak yığınak yaptığı Menbiç'te Amerikan özel kuvvetler askerleri ile YPG'liler birlikte poz verdi.

ABD-YPG ortaklığı bir kez daha belgelendi
ABD-YPG ortaklığı bir kez daha belgelendi
GİRİŞ 01.03.2017 12:26 GÜNCELLEME 01.03.2017 12:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD, Türkiye'nin her fırsatta rahatsızlığını belirttiği terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD/YPG ile birlikte olduğunu göstermeye devam ediyor. Bu sefer de YPG'liler Amerikan askerleriyle birlikte Amerika bayrağının arkasında poz verdi. 
 
AMERİKAN BAYRAKLI ZIRHLILAR GÖNDERİLMİŞTİ
 
Dün, Rakka operasyonu sürerken Türk askerinin YPG ile karşılaşmasını istemeyen Amerikan yönetimi Münbiç kırsalına ABD Özel Kuvvetleri’ne mensup askerleri gönderdiği haberleri ve Amerikan Özel Kuvvetleri’nin ABD bayrağı çekilmiş zırhlı Humvee ciplerinin görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

SAVAŞÇILARIN YAŞIYLA İLGİLİ BİR KOŞUL YOK!

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı'nın (CENTCOM)  geçen hafta sonu paylaştığı fotoğraflarda görülen 'küçük yaştaki savaşçılar' ile ilgili bugün ABD Savunma Bakanlığı açıklama yaptı. Açıklamada, "Suriye'deki gruplara destek verme şartları arasında 'savaşçıların belli bir yaşta olması' koşulunun bulunmadığı" söylendi.

ESED REJİMİ MENBİÇ'TE KORİDOR OLUŞTURDU

Esad rejimi, El Bab’ın güney bölgesinde tampon bir bölge kurarak, harekatın terör örgütü DEAŞ ve PYD/PKK'ya karşı ilerlemesine engel olmaya amaçlıyor. Bu bölge ayrıca Türkiye'nin hedefindeki Menbiç'e destek koridoru halinde.

TÜRKİYE VE ÖSO'YU ENGELLEMEK İSTİYORLAR

Bir yandan da ABD, Türkiye ve ÖSO'nun Menbiç kentine harekatını önlemek için bölgeye asker yolluyor ve ağır silah ile zırhlı araç sevkiyatı gerçekleştiriyor.

YORUMLAR 6
  • okan 7 yıl önce Şikayet Et
    bende akp olarak ruslarla beraber abd ve ab diyer capulculari surmemiz lazim
    Cevapla
  • ZOR65 7 yıl önce Şikayet Et
    abd korede vitnamda çok asker kaybetti !!! bu teröristlerle anlaşması ve öne sürmesi ondandır !!! Sonu öyle veya böyle, S Ö M Ü R G E D İ R Kandan beslenenler bunlar !!!
    Cevapla
  • Mert Sahin 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya belgelendi belgelendi ne kimi kime sikayet ediyonuz sorun cıkaran amerika sorunu cozebilen amerika
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    ankara sunu anlamli artik abd türkiye ragmen pkk pyd diyemez yeterki ankara safini net olustursun üc bes capulcuya türkiye gibi güclü bir nato ordusunu degisecek kadar aptal olamaz lakin pasif olunca su yapiliyor tabi bagirir bagirirlar ama pacamizdan ayrilmazlar hele sen bi rusya ile hareket et bakalim tutusan kim oluyor aok basmiyor kafalari
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    ANKARA net olarak bu tutuma karsi TÜRKIYE RUSYA ortakliginin adimini atmali millet yaziyor haykiriyor bagiriyor lakin ANKARA KULAKLARINI MILLETE KAPATTI illede abd nin kuyrugunda olucaz derdinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri