İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail savaş uçaklarının dün sabah Suriye'ye düzenlediği hava saldırısını kabul etti.

İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı
İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı
GİRİŞ 18.03.2017 16:44 GÜNCELLEME 18.03.2017 16:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İsrail medyasında yer alan görüntülü açıklamasında Netanyahu, "Bizim politikamız gayet tutarlı. Gelişmiş silahların Hizbullah'a ulaştırılmaya çalışıldığını tespit ettiğimizde ve elimizde istihbarat bilgisi ile operasyon gücü bulunduğunda bunu önlemek için harekete geçeriz" ifadelerini kullandı.

Başbakan Netanyahu şöyle devam etti:

"Dün olan da buydu bundan sonra olacak olan da bu. Bu konudaki kararlılığımızdan bahsedebilirim ve bu kararlılığın delili bizim harekete geçiyor olmamızdır. Herkes bunu dikkate almalı, herkes"

NELER YAŞANMIŞTI

Suriye ordusu yaptığı açıklamada, bir İsrail uçağını düşürdüklerini, bir diğerini de vurduklarını iddia etmişti. İsrail ordusu ise bu açıklamayı yalanlayarak, İsrail'e ait hiçbir savaş uçağının zarar görmediğini öne sürmüştü.

İsrail ordusunun açıklamasında, Suriye'nin uçaksavarlarla karşılık verildiği bilgisi yer alırken, "Suriye tarafından atılan roketler, İsrail hava kuvvetlerine ait hava savunma sistemleri tarafından imha edildi" denilmişti.

YORUMLAR 12
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail rejim taraftarı diyenlerin yalanları bir kez daha ortaya çıkmış oldu.İsrail esad rejimine saldırı yapıyor ve bunu görüyorlar hala da israil rejim taraftarı diyen cahiller var. Bu tarz insanların kafa yapıları çökmeye devam edecek.Kendinizi kandırdığınızı bakın nasıl da öğreniyosnuz.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkes istediği zaman düşüncesini,fikrini,kaynaklarda olan gerçeği buraya yazmakta serbesttir. Haddini aşan bu tarz insanlar içi kuranda ayet vardır.Onlar için azab vardır.
    Cevapla
  • Serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    iranın medya sözcüsü yine dayanamamış
    Cevapla
  • Miko 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail, Suriye'ye saldırınca, Amerika'nın zaten sesinin çıkmadığı gibi, Rusya da sessiz kalıyor, üstelik rejim taraftarı güçlere saldırdığı halde, manidar!!!
    Cevapla
  • Alim 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail oğulları diye hitap edin şu haydutlara çünkü israil diye bir devlet yoktur oralar osmanlı toprağı bugünkü adıyla Filistin dır.
    Cevapla
  • ARMADA 7 yıl önce Şikayet Et
    AMAÇ NE SURİYEYE Karşı İsrail'in Bombardımanı Önce Deaş Denilen İslam Düşmanını Büyüttüler Ve Alabildiğine İslamiyeti Karaladılar Suriye'yi Oyuna Getirip Savaşın Girdabına Soktular Esat Eliyle Ve Yavaş Yavaş Bu Oyunun İçine FETÖ Terör Örgütü ve Pydpkk Yıda Dahil Edip Büyük İsrail Devletini Kurmanın Yolunu Açtılar Ve Buyrun Cümbüşe Dediler Ya Hesap Etmedikleri Bir Engel Vardı Oda TÜRKİYE İşte Cümbüşün Ayağına Avrupa'da Katılınca Herkes Hayırcılarla Beraber Tek Engel Türkiye'ye Karşı Birleşti
    Cevapla
  • Ali Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail mi o terör grubu değil mi ne zamandır başbakanı var. O topraklar ellerinden elbet birgün alınacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!