Ortadoğu'da sular ısınıyor Suudi Arabistan vuruldu

Yemen'deki yönetim karşıtı Husilerin, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a balistik füze saldırısı düzenlediği iddia edildi.

Ortadoğu'da sular ısınıyor Suudi Arabistan vuruldu
Ortadoğu'da sular ısınıyor Suudi Arabistan vuruldu
GİRİŞ 19.03.2017 14:17 GÜNCELLEME 19.03.2017 14:29
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Husilerin kontrolündeki resmi haber ajansı SABA'nın ismi açıklanmayan  askeri kaynaklara dayandırdığı haberde, Yemen sınırına bin kilometre mesafeden  başkent Riyad'da bulunan Selman Hava Üssüne, Husiler tarafından "Burkan-2"  (Volkan 2) balistik füzesi fırlatıldığı öne sürüldü.

Haberde ayrıca atılan füzenin, hedefine isabet ettiği ve Selman Hava  Üssünde ağır hasar meydana geldiği iddia edildi.

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinden söz konusu  iddialara henüz yanıt verilmedi.

YORUMLAR 117
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Meraklı:kahinlikle işim yok.Ben sana kaynak veriyorum.Aç bak.Ama bazı yazılarım çıkmamış olabilir.
    Cevapla
  • Meraklı 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi geceler eray akalın.
    Cevapla
  • muzaffer 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail yerle bir olursa hiç bir İslam ülkesinden diğer bir İslam ülkesine kurşun atilmaz. Husi denilen yaratıklarla deaş aynı şeye benziyor. Fakat işin sonunda masum müslüman halkların eşleri çocukları kendileri katlediliyor sistematik tecavüze ugruyorlar. Bu oyunu bozmak için mit ne yapiyor? İran istihbaratı ne yapıyor? Neden Suudi arabistan- iran- Türkiye bir olamıyoruz neden neden neden? Kimse hiç bir devlet yetkilisi bunu kendine dert etmiyor. Yetmiyor mu yetmedi mi artık zilletimiz. Kim ki tefrika dan yanaysa Allah sabahtan akşama akşamdan sabaha çıkarmasın.
    Cevapla
  • Cevap 7 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan dediğin ülke açıkça gizlemeden Amerika ve İsrail ile işbirliği yapıyor. Türkiyenin de İsraile yaklaşımı ortada Bu birleşim bu zihinlerle imkansız.
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçektende Haklısın Bende Hep Diyorum İsrail İslam Ülkeleri Arasında İslam Ülkelerine Cirit Atıyor..Ve Bizim Bir İl Büyüklüğünde İnsAllah En Kısa Zamanda İsrail Yerle Bir Olur...
    Cevapla
  • yörükoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    suudlar tarafını seçsin abdyi bıraksın
    Cevapla
  • quarezma 7 yıl önce Şikayet Et
    eray akalın ne kadar çok meskul ediyon sayfayi yat uyy
    Cevapla
  • hasbi 7 yıl önce Şikayet Et
    siz mezhep kavgasına devam edin. abd israil ve batı hergün kanımızı akıtsın. bu cesaisini vuracaklar bilmiyorum. şangreti bizim ihtilafımızdan alıyorlar. hz. peygamber sunnimiydi, şia mı yoksa vehabimiydi. kusura bakmayın. şimdi hedefte iran ve türkiye var. hangisini önce vuracaklar türkiyemi iranmı. vurmadan önce yıpratacaklar. ikisini birbirine düşman edecekler. avrupa bize çokmu dost. abd bizi nekadarda seviyor. siz mezhepçiliğe devam edin. sunnilermi şiilermi daha müslüman. tartışa durun. abd israil siayı vururken sunnilere çiçek verecek. en güzel hediyeleri alacak. bekleyin .batı bizi çok seviyor. hemde kaşımıza hayran .
    Cevapla
  • Baki 7 yıl önce Şikayet Et
    Malesef bu mezhep oyununu İran kullanıyor. Irak/Yemen/Suriye'de yaptığı ortada. Ve batı İranı Sunnilere karşı kullanıyor. Biz iranı BM'de tek başımıza destekledik, sonra irandan kazık yedik. Türkiye olarak bütün batıyla tek başımıza mücadele ederken iran başka hesaplarda. Tıpkı Osmanlıya yaptığı gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı