ABD’den yeni PYD bahanesi

ABD'nin DEAŞ Karşıtı Koalisyon Komutanı Korgeneral Stephen Townsend, PYD/PKK'nın Suriye'de özerklik inşa edecek kapasitede olmadığını savunarak gözbağcılığına soyundu.

ABD’den yeni PYD bahanesi
ABD’den yeni PYD bahanesi
GİRİŞ 30.03.2017 07:28 GÜNCELLEME 30.03.2017 07:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD, terör örgütü PYD/PKK'yı silahlandırmakta ve Rakka operasyonunda kullanmakta ısrar ederken Townsend, “Benim misyonum bir Kürt federal devleti kurmak değil” iddiasında bulundu.

ABD Savunma Bakanlığına (Pentagon) video konferans ile bağlanan Townsend, “Kürtler aslında Suriye'nin kuzeyinde kabaca yüzde 10 civarında. Orada Kürt federatif devleti denilen bir devletin kurulabileceğini ön göremiyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • enes 7 yıl önce Şikayet Et
    Terör= Abd
    Cevapla
  • ilyas 7 yıl önce Şikayet Et
    ne görürsen gör ruyan da görürüsün elbet oraları size dar edecek bu millet haçlı artıkları
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    abd aslinda net olarak TÜRKIYE ye senin itirazlarin benim umrumda bile degil sunu anlamiyorsunuz aslinda SANA DÜSMAN OLAN HER GÜC BENIM DOSTUM demek istiyor bunu maalesef bizim siyasiler kavramakta anlamamakta israr ediyor incirligi kapatip askerini de al ülkemi terk et deme cesareti yok bunu gören abd sen ben olmadan bir hic sin diye REST cekiyor olay bu
    Cevapla
  • Öğretmen 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilin ki bir amerikalı ne diyorsa onun TERSİNİ anlamalıyız
    Cevapla
  • NİHAT DURU 7 yıl önce Şikayet Et
    yanki onu benim külahıma anlatsın o bölgede oldugu sürece bizimle savaşmadan ypg ye kanton kuramayacağını ögrenecekler irana humeyni ile uyguladıkları bize fetö ile uygulamak istediler ama başaramadılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası