Esed ve Rusya'nın iddialarına ABD'den yanıt!

Rus ajansı Suriye ordusunu kaynak vererek, ABD'nin Deyr ez Zor kentinde kimyasal silah deposunu vurduğunu ve yüzlerce sivilin öldüğünü iddia etti. ABD'den yalanlama geldi.

Esed ve Rusya'nın iddialarına ABD'den yanıt!
Esed ve Rusya'nın iddialarına ABD'den yanıt!
GİRİŞ 13.04.2017 17:17 GÜNCELLEME 13.04.2017 21:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rus internet sitesi Sputnik'in haberine göre, Suriye Genelkurmay Başkanı, uluslararası koalisyon güçlerinin çarşamba günü, Deyr ez Zor kentindeki bir kimyasal silah deposuna saldırı düzenlediğini iddia etti.

Reuters'ın da geçtiği haberde dün gece geç saatlerde gerçekleşen hava saldırısında DEAŞ'a ait zehirli maddelerin bulunduğu deponun vurulduğu ve ortaya çıkan toksik madde sebebiyle 'siviller de dahil olmak üzere yüzlerce kişinin öldüğü' iddia edildi.

ABD'DEN YALANLAMA

ABD önderliğinde DAEŞ ile mücadele eden askeri koalisyonun sözcüsü John Dornian, ''kendilerine bağlı uçakların bölgede herhangi bir hava saldırısı'' yapmadığını belirtti.

Dornian, Reuters'a e-mail üzerinden yaptığı açıklamada "Suriye'nin iddiası yanlıştır ve muhtemelen kasıtlı bir yanıltmadır" dedi.

Katil Suriye ordusu tarafından bugün yapılan ve Suriye devlet televizyonunda yer alan açıklamada ise bu olayın DEAŞ ve El Kaide bağlantılı grupların elinde kimyasal silah olduğunu gösterdiğini savunulmuştu.

YORUMLAR 4
  • Paşa 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hayatı ne kadar ucuz bombalandı 300, kimyasal atıldı 500, bot battı 100 rakamlara bağlanmış gibi.Ölenler kimin anası,babası,eşi,kardeşi hiçmi önemi yok. Tüm değerler parasal,siyasal güce bağlanmış.Güç herşey olmuş vicdan kayıplarda...
    Cevapla
  • büyük oyun 7 yıl önce Şikayet Et
    bana öyle gelyor ki Rusya ve ABD cok pis bir oyun onamaktalar müslümanlar üzerine bu gazi da ikisi bilerek kulandi amac suriyeye tamamen yerlesmek icin yakinda Putin Esadi satarak arkasindan hancerlerse hic sasmayin sonrada Rusya ve ABD AB Birlesip HACLI ORDU KURULUP Müslüman avina cikarlarmi cikarlar... YILLARSonra da bu sennaryoyu cikipta aciklarlar ABD nasil simdi cikipta piskin piskim IRAK icin senaryosunu acikladigi gibii
    Cevapla
  • Eren Gedikli 7 yıl önce Şikayet Et
    Danışıklı dövüş başka hiçbir şey değil. ABD ve Rusya arasında gerçek anlamda hiç bir çatışma çıkmaz. Sanki birbirlerine düşmanmiş görüntüsü veriyorlar. Olan islam dünyasına oluyor.
    Cevapla
  • amin 7 yıl önce Şikayet Et
    hepinizin allahutala belasini versin yakip yiktiniz sizde dah cogu olur insallah hanginiz dorusunuz elinize firsat gecti musluman dusmanlari caniler coluk cocuk demediniz merhametiniz hic yok sadece petrolu dusunuyorsunuz insallahim kurursunda sizde oralardan karolup gidersiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız