Irak'tan flaş Türkiye hamlesi! Bakanlığa çağrıldı

Irak Dışişleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın El Cezire’ye verdiği röportajda Haşdi Şabi’yi ‘terör örgütü’ olarak nitelemesi üzerine Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız’ı bakanlığa çağırdı.

Irak'tan flaş Türkiye hamlesi! Bakanlığa çağrıldı
Irak'tan flaş Türkiye hamlesi! Bakanlığa çağrıldı
GİRİŞ 21.04.2017 10:10 GÜNCELLEME 21.04.2017 10:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Irak Dışişleri Sözcüsü Ahmet Cemal, “Dışişleri Bakanlığı, Türk Cumhurbaşkanı’nın Haşdi Şabi’ye ilişkin son açıklamaları nedeniyle resmi bir protestoyu iletmek için Bağdat’taki Türk büyükelçisini çağırmaya karar verdi” dedi.

Erdoğan, röportajda “Haşdi Şabi kimdir, arkasında kim var? Haşdi Şabi, enteresan, ‘Terör örgütü değildir’ diye Irak Parlamentosu’ndan çıkıyor, halbuki bir terör örgütü ama arkasında kimlerin olduğu önemli” demişti.

 

YORUMLAR 3
  • Seracettin 6 yıl önce Şikayet Et
    işte tam da bu yüzden araplar ve iran cihan devleti kuramıyor. terör örgütleri ile iş yapan doğru ve dürüst olamaz. işte tam da bu yüzden biz kendi ordumuzla hem ırak hem de suriyedeyiz ve Allahın yardımıyla başarılıyız. işte bu yüzden Selçuklu ve Osmanlı gibi devletler kuararak 1000 yıldan fazla bir süre dünyayı yönettik.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    galip olan allahtır.
    Cevapla
  • Denge 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin bir terör devleti var ama Türkiye'nin bir terör devleti, ordusu yok. Zaten olmaz olamaz. Türkler asla belden aşağı vurmaz. Bu yüzden tam 7 yüzyıllık en uzun hakimiyet ve hakkaniyet anlayışı bizde. Böyle devam edersek tekrar bizde olacak İnşaallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi