İsrail askerlerinin gözü döndü

İsrail cezaevlerinde açlık grevi yapan 5 Filistinli tutuklunun, İsrail güçlerinin fiziki saldırısına uğraması sonucu baş çevresi ve yüzünde morluklar olduğu bildirildi.

İsrail askerlerinin gözü döndü
İsrail askerlerinin gözü döndü
GİRİŞ 27.04.2017 23:18 GÜNCELLEME 27.04.2017 23:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İsrail cezaevlerinde açlık grevi yapan 5 Filistinli tutuklunun, İsrail güçlerinin fiziki saldırısına uğraması sonucu baş çevresi ve yüzünde yara, şişlik ve morlukların oluştuğu bildirildi.

Açlık Grevi Yapan Filistinli Tutukluları Takip Komitesi'nden yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin, Askalan Cezaevi'nde açlık grevi yapan Filistinli tutukluların odasına zorla girerek arama yapmak istediği kaydedildi.

Açıklamada, İsrail güçlerinin, aramaya direnen Filistinli tutuklulara fiziksel şiddet uygulaması sonucu 5 Filistinlinin vücutlarının çeşitli yerlerinde yara, şişlik ve morlukların oluştuğu ve tedavi için cezaevindeki sağlık birimine nakledildiği ifade edildi.

AÇLIK GREVİNE BAŞLAMIŞLARDI

İsrail hapishanelerindeki yaklaşık iki bin Filistinli, "İsrail'in keyfi uygulamaları ve hak ihlallerine son verilerek tutukluluk şartlarının iyileştirilmesi" için 17 Nisan'da açlık grevine başlamıştı.

Filistin Esirler Cemiyetinin de aralarında bulunduğu kurumların hazırladığı rapora göre, İsrail hapishanelerinde 481'i işgal altındaki Doğu Kudüs'ten olmak üzere 57'si kadın, 300'ü çocuk yaklaşık 7 bin Filistinli tutuklu bulunuyor.

YORUMLAR 9
  • sorti 6 yıl önce Şikayet Et
    israili yokedecek bir milletbirtoplum çıkmayınca kıyamet anahtarı vuku bulmaz
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Kahhar sahibidir..Cenab-ı Hak Sabredenlerin en büyüğüdür. İsrail köpeklerinin Mahkeme-i Kübrada azabı büyük olacak inşallah... Allah oradaki Filistinlilere ve bütün Müslümanlara yardım etsin
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Kahrol israil ....
    Cevapla
  • ??? 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rabbi..! Bu sene çıkmadan israil diye kendilerini kandırıp toplandıkları bütün azgın yahudileri mağlub edip, Filistin devletinin tekrardan kurulmasını ve islâm devletinin dünyaya tekrardan hâkim olmasını nasib eyle. Amin...
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
  • Gurbetci54 6 yıl önce Şikayet Et
    bekleyin geliyoruz kardeslerim az kaldi , kendi milletiniz degil ama türk milleti geliyor öpün bayragimizdaki Hilali o Hilal hepimizindir yildizi ise sirf bize aitdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'