Katar Emiri'nden flaş İran açıklaması!

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin ABD'ye karşı ve İran'ı destekleyici açıklamalarının gerçek dışı olduğu bildirildi.

Katar Emiri'nden flaş İran açıklaması!
Katar Emiri'nden flaş İran açıklaması!
GİRİŞ 24.05.2017 10:37 GÜNCELLEME 24.05.2017 10:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Katar hükümeti İletişim Dairesi Direktörü Şeyh Seyf bin Ahmed Al Sani, yaptığı açıklamada, Katar Haber Ajansı sitesinin henüz bilinmeyen bir grup tarafından hacklendiğini belirterek, "Şeyh Temim bin Hamad Al Sani hakkında yanlış beyanlara yer verildi." dedi.

İRAN AÇIKLAMALARI

Yayınlanan haberlerin gerçekle ilgisi olmadığını vurgulayan Sani, bunu yapanları ortaya çıkarıp cezalandırmak için devletin ilgili birimlerinin inceleme başlatacağını ifade etti.

Katar Emiri'nin ABD'ye karşı çıkıp İran'ı destekler beyanatta bulunduğu haberleri Alarabiya ve SKY News Arapça televizyon kanallarından Katar Haber Ajansına dayandırılarak yayınlandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    olanlara bakilirsa bence abd'nin asil plani suudi arabistani bolmektir . bekle ve gor .
    Cevapla
  • CEM 6 yıl önce Şikayet Et
    Äbd Mezhep savasi cikarmak istiyor.Bizim bu saflarda olmamiz imkansiz.Iran da olsa imkansiz cünkü cok kirli v e kanli bir plan.
    Cevapla
  • Turko 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye iyi ilişkiler geliştirenler çok daha dikkatli ve tedbirli olmalılar. Bize düşmanlık yapanlar bize dostluk yapanlara da düşmanlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir