Esed ağır darbe aldı! Hepsi öldürüldü

Suriye'de Şam'da Cobar mahallesine yoğun şekilde saldıran Beşşar Esed rejimi güçleri ile muhalif askeri güçler arasında yaşanan çatışmalarda 25 rejim askerinin öldüğü bildirildi.

Esed ağır darbe aldı! Hepsi öldürüldü
Esed ağır darbe aldı! Hepsi öldürüldü
GİRİŞ 22.06.2017 16:41 GÜNCELLEME 22.06.2017 17:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cobar'daki Feylak er Rahman'ın saha komutanlarından Ahmed Ubeyde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Esed güçleri 3 günden bu yana Cobar mahallesine yoğun şekilde saldırıyor. Bugün mahalle çevresinde yoğun çatışmalar yaşandı.'' dedi.

Rejim güçlerinin mahalleye Taybe, Menşura ile Abbasiyin garajları bölgesinden saldırmaya başladığının altını çizen Ubeyde, ''Esed güçleri üç gün boyunca mahalleye 400'den fazla havan topuyla saldırdı. Mahalle 40'tan fazla hava saldırısına maruz kaldı. Cobar çevresindeki çatışmalarda Feylek er Rahman'a ait birlikler 25 rejim askerini öldürdü. Bir tankı da imha etti.'' şeklinde konuştu.

Muhalif askeri birliklerin Cobar'da kazdıkları tünel ve evlerin çatılarından rejim güçlerinin saldırılarını püskürttüğünü belirten Ubeyde, ''Cobar'da Esed güçlerine büyük zayiat verdiğimiz gibi saldırılarını da önledik. Esed, Cobar'ı almak için tüm gücüyle mahalleye saldırıyor.'' sözlerine yer verdi.

Şam'ın doğusunda yer alan Cobar mahallesi, uzun zamandan beri rejim ile Esed güçleri yanlısı yabancı teröristlerin saldırılarına maruz kalıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Esadın gücü kalmadı rusya ve Çin destek veriyor yeni ürettikleri silahları savaş ortamında denemelerini yapıyorlar büyük devletler istedikleri gün suriye sorunu diye birşey kalmaz
    Cevapla
  • Mehmet Necati 6 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdulillah.Rabbim su mubarek gunde duamizi kabul etsin ve emperyalizmin koleleri eset,şii mezhepciler ve pkkyi bitirsin.Rusyayi amerikayi irani birbirine dusurup kirsin.Ummeti Muhammed(s.a.v) i yeniden birlik icinde İslam medeniyeti olarak ayaga kaldirsin.
    Cevapla
  • Melisa Sinem 06 6 yıl önce Şikayet Et
    Son günlerde sıkça adından söz ettiren gazeteci Hüsnü Mahalli, Enver Aysever, Barış Atay da Esed ile aynı inanca sahip mezhepçi bir Nusayridir. Bir avuç azınlık suriyede kan kusturuyor %85 Sünni Müslümana
    Cevapla
  • Melisa Sinem 06 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede 4 sene yasadım bilirim. Ülke 50 yıldır sadece %8 azınlık olan Nusayrilerce yönetiliyor ve devletin en kritik yerleri bunlarda. Amaç israil'in güvenliği ve Sünni Müslümanların iktidarına engel olmak. Çünkü müslüman SURİYE büyük Türkiye demektir. Hz Ali'nin Allah olduğuna inanan ve kitabul mecmu adında şirk dolu bir kitaba iman eden bir topluluk bunlar!
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Suriye ordusuna yardım etsin. Askerini polisini boğazlayanları da helak etsin. Ki beter oluyorlar zaten. Birbirine girdiler.
    Cevapla
  • Ehli cavap 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin aklin gitmiş merdo
    Cevapla
  • Orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin bahsettiğin Suriye ordusu memlekette insan bırakmadı saçma sapan yorum yazıp adamın canını sıkma ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!