Dedektörden vazgeçen İsrail'den bir skandal daha

Metal dedektörler kararından geri adım atan İsrail, bu kez de Mescid-i Aksa'nın El-Esbat kapısı karşısına güvenlik kameraları yerleştirmeye başladı.

Dedektörden vazgeçen İsrail'den bir skandal daha
Dedektörden vazgeçen İsrail'den bir skandal daha
GİRİŞ 23.07.2017 13:12 GÜNCELLEME 23.07.2017 13:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail'in Mescid-i Aksa'nın Aslanlı Kapısı (El-Esbat) karşısında güvenlik kameraları yerleştirmeye başladığı bildirildi.

Görgü şahitlerinden alınan bilgiye göre, İsrail bu sabah Mescid-i Aksa'nın Esbat kapısının karşısındaki yüksek noktalara güvenlik kameraları yerleştirmeye başladı.

Öte yandan dün gece yaşanan çatışmaların ardından yüzlerce Filistinlinin sabah namazını Esbat kapısı yakınlarında kıldığı, İsrail polisinin namaz kılanların etrafında önlem aldığı ifade edildi.

İsrail'in Kanal 2 televizyonunun haberine göre, İsrail tarafından Aksa kapılarına yerleştirilen metal arama dedektörleri nedeniyle yaşanan büyük gerginliğin ardından İsrail polisi bu geceden itibaren metal arama dedektörlerini kaldırma kararı almıştı.

İsrail'in bunun yerine Aksa'nın kapılarına el dedektörleriyle arama yapacak polis güçleri yerleştireceği öne sürülen haberde, Kudüs Emniyet Müdürü Yoram Ha-Levy ve Kudüs Belediye Başkanı Nir Berekat'ın bu adıma destek verdiği aktarılmıştı.

YORUMLAR 4
  • Talip 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın hitler bu kafir yahudilere bir hitler gerek bunlar iyi dilden anlamıyorlar lanetlenmis bir toplum yahudiler kahar olsun lanet israil
    Cevapla
  • asker değil kamera 6 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik kamerasının sakıncası yok, sorun silahsiz sivilleri öldürmeye çok hevesli yahudi katil sürüsünün silahlarının altında, taciz ve her an ölüm tehditi altında ibadet etmek zorunda bırakılmak ve bitmeyen fiziki ve psikolojik baskı. Terörist kafalı askerinizi kaldırın kamera koyun.
    Cevapla
  • Anadolulu Müslüman 6 yıl önce Şikayet Et
    kamera da olsa niyet hakimiyettir, ona da karşı olmak gerekir. Mescid-i Aksa Müslümanlarındır. hiçbir şart altında yahudinin hakimiyeti kabul edilemez!
    Cevapla
  • Ali Uzalp 6 yıl önce Şikayet Et
    ocağın sönsün israel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı