Skandal haber sonrası Katar'dan Türkiye açıklaması

BAE merkezli Dubai TV'de yayınlanan Türkiye ile ilgili yalan haber üzerine Katar'dan açıklama geldi.

Skandal haber sonrası Katar'dan Türkiye açıklaması
Skandal haber sonrası Katar'dan Türkiye açıklaması
GİRİŞ 22.08.2017 17:37 GÜNCELLEME 22.08.2017 17:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli Dubai TV, Katar'ın başkenti Doha'da hükümet karşıtı gösteriler yapıldığına ve Türk askerlerinin de dahil olduğu birliklerin protestoculara biber gazıyla müdahale ettiğine dair bir haber yayınladı.

Fakat haberin yayınlanmasından bir gün sonra Katar hükümeti basın ofisinden Al Jazeera'ya yollanan açıklamada, bunun ‘yalan haber' olduğu belirtildi.

Dubai TV'de yayınlanan haberin videosu sosyal medyada yayılırken, Katar hükümeti basın ofisi direktörü Seyif el Sani, ''Bu sadece abluka uygulayan ülkelerin yarattığı yalan haberlerin son örneği'' dedi.

El Sani, Al Jazeera'ya yaptığı açıklamada, ''Abluka uygulayan ülkeler gün geçtikçe Katar'ı izole etme çabalarında daha da umutsuz oluyorlar. Çünkü uluslararası toplum bu kirli kampanya tarafından kandırılamıyor. Şimdi odaklarını kamuoyuna yönlendiriyorlar. Yalan haber yaratmak için milyonlar harcıyorlar'' diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    bae cok seviyesiz ciktin. gerci lafimiz yonetime. yalan soylemek seviyesizliktir. sen hem yalan soyledin hem iftira attin. ne oldun simdi? ayip ayip.
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Al jareeza de hergün BAE israil bağlantısını hergün yayınını yapsn
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'