İsrail’in kiralık katilleri!

İsrail, Yahudi diasporasını kendi ordusunda paralı asker ve kiralık katil olarak kullanıyor. Adeta terör örgütü DEAŞ'tan farksız çalışıyorlar.

İsrail’in kiralık katilleri!
İsrail’in kiralık katilleri!
GİRİŞ 25.08.2017 10:10 GÜNCELLEME 25.08.2017 10:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İsrail başta Yahudi diasporasından olmak üzere binlerce yabancı paralı askeri ordusunda eğiterek kiralık katile dönüştürüyor. El Cezire’nin görüştüğü paralı ve gönüllü yabancı askerler, İsrail’in cephe görevlerini yürüten muharebe birimlerinde profesyonel eğitim aldıklarını ve 2014 Gazze saldırısında bulunduklarını ifade etti. Paralı askerleri ve cephe gerisinde çalışacak gönüllüleri bulmak için Sar-El, The Lone Soldiers Center ve Mahal-IDF-Volunteers adlı üç kuruluş terör örgütü DEAŞ tarzında faal çalışma yürütüyor. Avrupa çapında şubeleri olan bu üç örgüt kendi ilişki ağlarını, sosyal medyayı, web sitelerini ve basını kullanarak başta ülke vatandaşı Yahudileri kendine çekiyor.

TEKSASLI YAŞLI KADINLAR

İsrail ordusunda muharebe eğitimi veren Steve, "Yahudiler de var olmayanlar da. Holokost’tan kurtulan ve Teksas’ta yaşayan yaşlı kadınları eğittim. Yahudi değillerdi ama İsrail’i destekliyorlardı. İsrail askerlerine ve terörle savaşan insanlara desteklerini sunmak için geldiler. Geniş bir yelpazeden katılımcı var" açıklamasında bulundu. Haberde katillerin her birinin İsrail ordusuna farklı motivasyonlarla katıldığı belirtildi. Kimisi Holokost’un intikamını almak kimisi sadık bir Siyonist olduğu için bazıları da çocukken izlediği, İsrail komandolarının Uganda’da bir kurtarma operasyonunu anlatan "Entebbe Baskını" adlı filmin etkisi altında kaldığı için katıldı.

BATI GÖZ YUMUYOR

Terörle mücadele uzmanı Jahan Mahmood, başka ülke vatandaşlarını İsrail ordusunda savaştırmanın şok edici olduğunu kaydetti. Mahmood "Bu şok edici çünkü ağır insan hakları ihalleleri işliyorlar. Gençleri hatta yaşlıları böylesine iğrenç suçlara niçin teşvik edersin ki!" ifadelerini kullandı. Mahmood, aşırılıkla mücadele ettiklerini ileri süren Avrupa ülkelerinin ikiyüzlü davrandıklarını kaydederek insan haklarını çiğneyenleri durdurma iddialarıyla çelişkiye düştüklerini belirtti. 

KURBANLARININ SAYISINI BİLMİYOR

Ukrayna’da 2013 yılında "Yalan Dedektörü" adlı programa katılan Yahudi asıllı Yelena Zakusilo, İsrail ordusuna altı yıl hizmet ettiğini belirtmişti. İsrail’de Yelena Gluzman olarak tanınan Zakusilo çok sayıda Filistinli sivili ve çocuğu öldürdüğünü kabul etti. Katil Zakusilo, öldürdüğü Filistinli çocuk sayısını ise hatırlamıyor. Program sırasında stüdyoda bulunan katilin annesine, kızının işlediği cinayetlerden haberi olup olmadığı sorulduğunda o "elbette biliyorum, orduya adam öldürmeden nasıl hizmet edebilirsiniz ki?" cevabını vererek seyircileri dehşete düşürmüştü.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 13
  • Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Çekme mazlun ahini çilar aheste,aheste!!!
    Cevapla
  • CETIN 6 yıl önce Şikayet Et
    bu devran birgun donecek INSALLAH adi katiller.
    Cevapla
  • Millet Eğilmez 6 yıl önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın cehennem...
    Cevapla
  • Alparslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunları yaşattığımız için, suçlu biziz..
    Cevapla
  • M.Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Gün gelir devran döner. ..o zaman da görürüm sizi lağım fareleri. ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi