Suudilere intikam saldırısı! Onlarca ölü var

Sana'daki otel saldırısının ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İran destekli Husiler, Suudi liderliğindeki Koalisyona karşı büyük bir saldırı başlattı.

Suudilere intikam saldırısı! Onlarca ölü var
Suudilere intikam saldırısı! Onlarca ölü var
GİRİŞ 26.08.2017 16:44 GÜNCELLEME 26.08.2017 17:02
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Suudi askeri garnizonu hedef alan Husilerin attığı füze ve topçu mermileri sonucu onlarca askeri personelin öldüğü ve yaralandığı bildiriliyor. 

İran destekli Şii milis gücü Husiler, Jabal Nahoufah bölgesindeki Suudi liderliğindeki askeri garnizonu hedef alarak saldırılarına başladı. Suudi koalisyon güçlerinin savunmaları füze ve ağır silahlarla bombalandı.  

ONLARCA ÖLÜ VAR

Husi hareketi Suudi liderliğindeki koalisyonun Najran Bölgesi'nde bulunan onlarca askeri personelini öldürüp yaraladı. Houthi güçleri tarafından yayınlanan video görüntüleri, füze saldırısının bir sonucu olarak meydana gelen patlamalar da dahil olmak üzere saldırının boyutunu gösterdi. 

OTEL SALDIRISINA KARŞI MİSİLLEME

Houthi güçlerinin saldırıyı, Saudi Koalisyonunun Yemen'in başkenti Sana'da 48 saat içinde 100'den fazla sivilin katledilmesine misilleme olarak başlattığı öğrenildi. 

YORUMLAR 96
  • VATANIM 6 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı olun kafir siyonistleri sevindirmeyin.
    Cevapla
  • yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    müslüman görünümlü yahudi suud ailesi israilin ve amerikanın ortadoğu sözcüsü gibi davranıp müslüman kanı dökerek varlığını sürdürmeye çalışıyor. Ortadoğunun huzur bulması için satılmış suudların ve BAE yöneticilerinin temizlenmesi gerekiyor Allah gerçek müslümanlara yardım etsin
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Galiba sonunda Suudi Arabistan ve İran savaşa girecek. Suud 110milyar$ harcadığı silahları biryerde kullanacak.. Tabii bu silahları satanlar da pazarın devamını bekliyor.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi kullana bilirse !
    Cevapla
  • Adil Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis kardeşim helal sana . Doğruları söylemişsin.
    Cevapla
  • Adil Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Emin kardeşim iranı ve şiiliği kısa ve öz çok güzel anlatmışsın. Eray yanĺışında ısrar ediyor. Bugün ve kıyamete kadar islamın sancağını ehli sünnet vel cemaat dalgalandıracaktır. Kişi sevdiğiyle beraberdir. Eray cahilin tekidir.
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    İranın geçmişi de bugünden farksızdır, hep müslüman kanı akıtmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş..."
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!