Ruslar, ABD'nin DAEŞ-YPG oyununu ifşa etti!

Rusya Savunma Bakanlığı, DAEŞ militanlarının Deyrizor’un kuzeyinde konuşlandığı bölgelerin havadan çekilmiş fotoğraflarını yayınladı.

Ruslar, ABD'nin DAEŞ-YPG oyununu ifşa etti!
Ruslar, ABD'nin DAEŞ-YPG oyununu ifşa etti!
GİRİŞ 24.09.2017 15:55 GÜNCELLEME 24.09.2017 15:55
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı, DAEŞ militanlarının Deyrizor’un kuzeyinde konuşlandığı bölgelerin havadan çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Fotoğraflarda ABD özel birliklerinin kullandığı Hummer marka zırhlı araçları net bir şekilde görülüyor.

Rus haber ajansı Sputnik'in aktardığına göre Rusya Savunma Bakanlığı, Facebook sayfasından, DAEŞ militanlarının Deyrizor’un kuzeyinde konuşlandığı bölgelerin havadan çekilen fotoğraflarını paylaştı. Paylaşımda, PKK terör örgütünün Suriye uzantısı YPG'nin omurgasını oluşturduğu ve ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri (DSG) birliklerinin Fırat nehrinin sol kıyısı üzerinden DAEŞ mevzilerinden herhangi bir engelle karşılaşmadan Deyrizor’a doğru ilerlediği aktarıldı.

Bakanlığın açıklamasında, "8-12 Eylül 2017 döneminde havadan çekilen fotoğraflarla DAEŞ birliklerinin mevzilendiği bölgelerde ABD özel kuvvetlerinin kullandığı çok sayıda Hummer zırhlı araçları tespit edildi" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca fotoğraflarda ABD özel kuvvetlerinin daha önce DAEŞ militanlarının bulunduğu bölgelere konuşlandığının net olarak görüldüğü, bu mevzilerin etraflarında çatışmaların veya koalisyonun hava saldırısının yapıldığına dair herhangi bir ize rastlanmadığı kaydedildi: "ABD kuvvetlerinin dayanak noktalarının DAEŞ’in şu anda mevzilendiği bölgelerde bulunuyor olmasına rağmen söz konusu noktaların korunduğuna dair herhangi bir emare yok. Bu durum, orada bulunan tüm ABD askerlerinin teröristlerin kontrolündeki bölgelerde kendilerini tamamen güvende hissettiklerini gösteriyor."

İŞTE RUSYA SAVUNMA BAKANLIĞI TARAFINDAN YAYINLANAN O GÖRÜNTÜLER

YORUMLAR 26
  • kako2000 6 yıl önce Şikayet Et
    abd almak istediği yerleri işgalini meşrulaştırmak için deaş ı kullanıyor.Tavşan kaç tazı tut oyunu oynuyorlar.Biz bu oyunu ilkokuldan oynuyorduk,kimseyi kandırmasınlar.
    Cevapla
  • cerrah 6 yıl önce Şikayet Et
    Terörist Hristiyan ve yahudi İsrail Allah (C.C.) ın gazabı üzerinize olsun. Rabbimiz bize akıl ve güç versin.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bilmediğimiz bişey değil ama resmen imzalı belge gibi
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    bilmeyen kaldimi dünyada bu oynu.
    Cevapla
  • Ooooppsss!!! 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kamuoyu için bu görülmedik bir skandaldır ama kim duyuracak kim bilecek? Medya ellerinde adamlar bütün terörist oluşumların arkasında, bütün kötülükleri organize ediyor silahtan uyuşturucuya kadar ama özgür dünya kör ve sağır! Mazlum bir ülke bunların isteği dışında bir adım atsa anında terörist, diktatöryal, illegal vs. ilan ediliveriyor. İstediğin kadar bağır duymazlar seni.
    Cevapla
  • sakali + sakalsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    biri sakali diyeri sakalsiz ikisi arkadas ve piyon.
    Cevapla
  • T.C 6 yıl önce Şikayet Et
    Dunyanin tek teroristi Siyonistler ve abd gerisi masalari...
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    abd saniyo tek ben akiliyim uzayda herkesi gözlüyom ulan ilk uzaya giden russlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi