BM'den IKBY açıklaması!

BM, Irak Kürt Bögesel Yönetimi'nin (IKBY) tüm tepkilere rağmen bugün düzenlediği referandumun bölgeyi istikrarsızlaştırma potansiyelinden endişe duyduğunu bildirdi.

BM'den IKBY açıklaması!
BM'den IKBY açıklaması!
GİRİŞ 25.09.2017 20:21 GÜNCELLEME 26.09.2017 09:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın brifinginde, Genel Sekreter Antonio Guterres'in Irak'ın eğemenliği, toprak bütünlüğü ve birliğine saygı duyduğunu söyledi.

Irak merkezi hükümeti ve IKBY arasında öne çıkan bütün sorunların "diyalog ve uzlaşı" yoluyla çözülmesi gerektiğini bir kez daha yineleyen Dujarric, "Genel Sekreter, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin bugün düzenlediği referandumun bölgeyi istikrarsızlaştırma potansiyelinden endişe duyuyor." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • sami 6 yıl önce Şikayet Et
    endişe duyuyorlar daha ne yapsınlar suriyede günlük yüzlerce masum insan ölüyordu yine de aynı şekilde derin üzüntü duyuyorlardı ellerinden geleni yapıyorlar
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece kaygılansınlar endişelensinler kınasınlar diye binlerce kişiye maaş ödeniyor bu BM ne garip bir kuruluş.
    Cevapla
  • İsfendiyar KKTC 6 yıl önce Şikayet Et
    B.M. İsrail kuruluşu . Fasa Fiso . . . İsfendiyar
    Cevapla
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    siz anca endişe duyarsanız, kaygılanırsınız başka bir cacık olmaz sizden ne iş yapıyorsunuz orada madem bir oluşum var işin içinde adam gibi yapacaksınız yapın yahu.
    Cevapla
  • bence 6 yıl önce Şikayet Et
    endise duyma gecersizdir demek zorundasin. aynisi ingilterede olsaydi endisemi duyardiniz yoksa gecersizdir diyip noktayimi koyardiniz??? bm iflas etmis. biz kuracagiz BM'i.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık