Barzani, YPG'nin yeni elebaşısı ile görüştü!

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD'nin yeni seçilen elebaşısı Şahoz Hasan, Celal Talabani'nin cenaze töreninde Mesud Barzani ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Barzani, YPG'nin yeni elebaşısı ile görüştü!
Barzani, YPG'nin yeni elebaşısı ile görüştü!
GİRİŞ 07.10.2017 12:43 GÜNCELLEME 07.10.2017 12:43
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin yeni seçilen elebaşısı Şahoz Hasan, YPG'nin kontrol altında tuttuğu bölgedeki sözde yöneticiler ve Osman Baydemir öncülüğündeki HDP heyetiyle, Celal Talabani'nin cenaze töreninin hemen ardından bir görüşme gerçekleştirdi.

GÖRÜŞMEYE DAİR BİR BİLGİ PAYLAŞILMADI

Talabani'nin cenaze töreninin ardından terör örgütü yöneticileri ile bir araya gelen Barzani'nin, hangi konuları konuştuğu ya da görüşmenin ne kadar sürdüğüne dair bir bilgi paylaşılmadı.

BARZANİ'DEN SONRA HDP HEYETİYLE GÖRÜŞTÜ

PYD'nin yeni elebaşısı Şahoz Hasan, Barzani ile görüşmesinin hemen ardından, Osman Baydemir öncülüğündeki HDP heyetiyle de bir görüşme gerçekleştirdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 39
  • şehitler 6 yıl önce Şikayet Et
    Kolayı var baydemiri tık hapise iş bitsin.Daha ne bekleniyor,bundan daha iyi delil mi olur.
    Cevapla
  • İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Osman baydemir hazır gitmişken gelme orda yaşa biz gelmeni istemiyoruz sende orda mutlusun vaziyet orada yaşa gelme gelme gelme
    Cevapla
  • diyarıbekir 6 yıl önce Şikayet Et
    kürt devletim mi küçük israil mi,ermenistan m, kürdüm diyenler çakmalar,artık safını belirtmişler bizansın yanında yer almışlar.sanki ermeniler 1915 unutular, kürtler öyle zan ediyor.MESELE KÜRT,TÜRK meselesi değil. HAÇ ile HİLAL meselesidir.kürt VATAN mı istiyor.VATAN TÜRKİYEDİR.
    Cevapla
  • asil müslim 6 yıl önce Şikayet Et
    celal talabanin cenazesine giden kürt yöneticilere bile sinir olup asalım keselim diyen bu toplumdan adalet demokrasi çıkmaz. ancak vatan edebiyatı yaparlar.
    Cevapla
  • Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    35 yıldır yaşananlara göre bu milletin ne demesini istiyorsun kardeş. oh ne güzel cenazeye gitmişler kardeşlerimiz mi desinler. teröristler için adelet mi olur?
    Cevapla
  • Baran 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz boş konuşuyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak