PYD'den besleyicisi ABD'ye soğuk duş!

Terör örgütü PYD, kendi saflarında bulunan ABD'li keskin nişancı Howard ve arkadaşını ‘örgütten ayrılmak istedikleri’ için hapse attı.

PYD'den besleyicisi ABD'ye soğuk duş!
PYD'den besleyicisi ABD'ye soğuk duş!
GİRİŞ 13.10.2017 09:48 GÜNCELLEME 13.10.2017 09:52
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Suriye'de sözde DEAŞ’la savaştıkları bahanesiyle terör örgütü PKK/PYD’ye silah ve mühimmat sağlayan ABD, terör bumerangının hedefi oldu.

PYD’nin kendisine bağlı Hristiyan teröristlerin bir araya geldiği MSF üyesi 2 ABD vatandaşını tutukladığı ortaya çıktı. Irak savaşında bir dönem görev yapan eski donanma subayı olan ve teröristlere bölgede keskin nişancı eğitimi veren Kevin Howard sosyal medya hesabından, pasaportuna el koyan PYD terör örgütü tarafından, yaklaşık bir ay önce ABD'ye dönmek istediğini söylediği için hapse atıldığını bildirdi. 

'ÖRGÜT İÇİN HER ŞEYİ YAPTIM'

''Elime bir silah tutuşturup 'ya Deyr ez-Zor'da Esed rejimi ve Ruslara karşı savaşırsın ya da hapse girersin' diyerek tehdit edildim'' ifadelerini kullanan Howard, şu anda Tel Temir'de bir hücrede tutulduğunu kaydetti.

Açıklamasında ''Uğruna savaştığım ve davaları için çok kötü şeyler yaptığım insanlar bana özgürlüğümü vermek istemiyorlar'' ifadeleriyle günah çıkaran Howard, kimliğini bilmediği başka bir Amerikalının da tutuklu olduğunu söyledi. Howard'ın Irak'ta askerlik yaptığı arkadaşları konuyu Dışişleri’ne taşıdı.

YORUMLAR 50
  • Şıkmaimoğulları 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok gğzel harika bir oyun nedersşniz bu milletide uyututursunuz yllarca hizmet edeceksiniz ama emerika size sahip çıkmayacak gülünç ve komik
    Cevapla
  • hamit 6 yıl önce Şikayet Et
    buda ayrı bir oyun yani artık pyd amerikayla çalışmıyor havası pompalıyorlar . türkiye pydyi vurunca amerika zarar görmesin hesabı
    Cevapla
  • said 6 yıl önce Şikayet Et
    alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
    Cevapla
  • frm 6 yıl önce Şikayet Et
    Tutuklu adam nasıl sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayınlıyor. Var bi tezgah gene.
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Evcil akrep varmi elbet sizi sokacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler