İbadi'den Barzani'yi çıldırtacak talimat!

Irak Başbakanı Haydar İbadi, tartışmalı bölgelere Irak bayrağının çekilmesi için talimat verdi.

İbadi'den Barzani'yi çıldırtacak talimat!
İbadi'den Barzani'yi çıldırtacak talimat!
GİRİŞ 17.10.2017 10:19 GÜNCELLEME 17.10.2017 10:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Haydar İbadi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Irak Silahlı Kuvvetler Komutanı Haydar İbadi, tartışmalı bölgelere Irak bayrağının çekilmesi için talimat verdi” denildi.

Irak Ordusu ve Şii Heşdi Şabi birlikleri bugün Kürdistan Yuırtseverler Birliği'ne (KYB) bağlı bazı birliklerin çatışmadan geri çekilmesi sonucu Kerkük'te denetimi sağladı.

YORUMLAR 11
  • VATAN 6 yıl önce Şikayet Et
    fazla sevinmeyelim, barzani hainlik yaptı. şimdi ibadi her yeri ele geçirmeye çalılıyor ama resmin öbür tarafını gören yok. yarın öbür gün bu ibiş de hainlik yapacaktır çünkü tam bir maşa ve bir el onu yönetiyor.
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    yeterki Türkiye buralara girmesin Türkiye dışında her türlü yönetime kabul
    Cevapla
  • Ankaralıpaşa 6 yıl önce Şikayet Et
    Kerkuku Barzani ve Pkk&Pyd den kurtaralım derken İran rejimi destekli Şii Haşdi Şabi birliklerine bırakmak ne kadar doğru bunu da masaya yatırmak lazım. Referandum öncesi düşman bildiğimiz Haşdi Şabi birlikleri ile kendimizi Barzaniye karşi aynı safta bulduk.Bu durumu Kobani mudahelesinde peşmerge ve pyd ye topraklarımızdan geçmesine müsade ettiğimiz ve hergün haberlerde dost diye gördüğümüz müslüm un bugün terörist başı diye aktarılması gibi olmasın sonra.
    Cevapla
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    abd pusuda bekliyor ne yapacağı belli olmaz
    Cevapla
  • bitti 6 yıl önce Şikayet Et
    zamanında malikiyi çok uyardık. türkiye rusya çin iran suriye ırakın düşmanı değil, gelin birleşelim, ırak halkına ve suriye halkına bu acıyı yaşatanları bir daha ıraka ve suriyeye sokmayalım, terör örgütlerini ortadan kaldıralım, rusya halkı da çin halkıda türkiye halkı da iran halkı da suriye halkıda mutlu olsun. insanlara silah değil battaniye dağıtalım, ekmek dağıtalım, ilaç dağıtalım. bunun için de çin rusya türkiye iran ırak suriye lübnan ürdün hepimiz bir olalım, kardeş olalım. bir daha acılar yaşanmasın, üzüntüler yaşanmasın. herkes mutlu olsun demiştik. ırak ve suriyede diktatörler olmasın, halk kendi kendini yönetsin. barış olsun demiştik.
    Cevapla
  • evet_isyan 6 yıl önce Şikayet Et
    Irakta zamanında bizi çok uyardı bu BArzaniye destek olmayın diye. Unutma BArzaniyi Kürdistan bayrağıyla karşılayan biziz. Kendi hatalarımızla yüzleşmek lazım önce; suçu dışarda aramak kolaycılıktır. Başkasının hata yapmasını her zaman engelleyemeyebilirsin ama kendin hata yapmayacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?