Netanyahu'dan Zarif'e şok tepki: Sil!

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, bir video mesajla İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'e seslenerek, "(Twitter) Hesabını sil" dedi.

Netanyahu'dan Zarif'e şok tepki: Sil!
Netanyahu'dan Zarif'e şok tepki: Sil!
GİRİŞ 17.10.2017 10:25 GÜNCELLEME 17.10.2017 10:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Zarif, Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda, her İranlı'nın İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun bir parçası olduğunu ve orduya destek verdiğini yazdı. 

​Netanyahu, Zarif'in tweet'inin ‘palavra' olduğunu belirterek, "İran halkının bu tweet hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim. Maalesef, rejim onların Twitter kullanmasına izin vermiyor. İronik, sizce de öyle değil mi?" dedi.

​‘Sıradan bir İranlı'nın, Devrim Muhafızları'nın dünyada masum erkek ve kadınları öldürmesinden gurur duymadığına' emin olduğunu belirten Netanyahu, "Bir gün İran halkı özgür olacak. Özgürce tweet atabilecek, diktatörleri onları IŞİD'in İran versiyonuyla kıyasladığında düşüncelerini ifade etmekte özgür olacak" ifadelerini kullandı.

​Netanyahu, videolu mesajına şu cümlelerle son verdi: İran Dışişleri Bakanı'na basit bir mesajım var: Hesabını sil.

YORUMLAR 10
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    netanyuhu her müslüman islam devrimi muhafızıdır :))
    Cevapla
  • Dostacısı 6 yıl önce Şikayet Et
    evet netanyahuya soruyorum bebek öldürmenize bütün yahudiler destek veriyormu eğer destek vermiyorsa hemen durun eğer destek veriyorsa hemen ölün lütfen.
    Cevapla
  • dogrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    sıkmadı mi artık yapmacikliginiz. Kürtleri sever kurdistani destekler. İran halkıni cok sever özgür olmalarını ister bu siyonistler. biz de saf saf inandık
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    bugün sözde sosyal internet ortamlarında bu kan emicilerin reklamları yapılmakta kültürleri moda diye tüm dünyaya yutturulmaktadır. bu durum insanları aşağılık duygusuna iter ve bu kan emicilere karşı köleleştirir ki zaten istedikleri de bu. bizde çocuklarımızı uzak tutmalıyız her toplum kendi sosyal medya hesabını yaratabilmelidir.
    Cevapla
  • Karakartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Klasik yahudi taktiği...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...