Dünyayı böyle kandırdı! 'Selfie' dedi...

Lübnanlı yönetmen ve komedyen Charbel Halil, Suudi Arabistan'da yolsuzluk komitesi tarafından gözaltına alınan Prens ve iş adamlarını canlandırarak bu fotoğrafı yayınladı.

GİRİŞ 11.11.2017 10:59 GÜNCELLEME 11.11.2017 11:02
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada yüzlerce kez paylaşılan fotoğraf gerçek zannedilirken Lübnan medyası fotoğrafın kaynağını sonradan açıkladı.

Suudi Arabistan'da Kral Salman bin Abdulaziz ve Veliaht Prens Muhammed bin Salman, Yolsuzluklara Karşı Mücadele Komisyonu kurarak 4 Kasım gecesi onlarca eski prens ve bakanı gözaltına almıştı.

 

SADECE KISA BİR VİDEO PAYLAŞILMIŞTI

Gözaltına alınan ve her biri milyarlarca dolara hükmeden prens ve bakanların Riyad'daki Ritz Carlton otelinde tutulduğu açıklanmıştı.

Ancak gözaltındaki isimlerin durumu hakkında bir açıklama yapılmadığı gibi, gizlice çekildiği anlaşılan kısa bir videodan başka görüntü de paylaşılmamıştı. 

Operasyonun üstünden 4 gün geçtikten sonra prens, bakan ve iş adamlarından ilk görüntü sosyal medyaya düştü. Yüzlerce kez paylaşılan fotoğraf 'prensler otelde selfieçekti' diye lanse edildi.

Ancak Lübnan medyası daha sonra bunun bir komedi programının parçası olduğunu açıkladı. Fotoğrafı yayan kişi Lübnanlı yönetmen ve komedyen Charbel Halil'di. 

KAYNAK: HABERLER
YORUMLAR 24
  • mstfa 6 yıl önce Şikayet Et
    keşke birinizde haberi okusaymış
    Cevapla
  • Mr Spak 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam cadir tiyatrosu diyoruzda kimse inanmiyor gokdelenin olsa ne yazar bedevi o dur
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    bre suudlar bu kadar parayı tam takır teslim etmeyin ağababalarınıza aç halkınıza verin biraz yoksa ahı boğazınızdan geçirmez böyle.suriyede ırakta afganistanda yemende somalide sıkılan kurşunun patlayan her bombanın parası aha bu suudlardan çıkmakta dünya biliyor.biz amerikayı suçlayamayız onu besleyenlerin cürmü daha büyük.
    Cevapla
  • Ne baktın bea 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel
    Cevapla
  • Kafkef 6 yıl önce Şikayet Et
    Tipe bak yolda görsem slm vermem para böyle ayılarda işte :)
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen insanların görünüşüne göre mi selam veriyorsun..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço