Terör örgütünün infazcısıyla ilgili şok detaylar

Terör örgütü DEAŞ üyesi olan ve örgüte muhalif öz kardeşini infaz ettiği görüntüsü sosyal medyada paylaşılan Iraklı Abdulkhaleq Abdulqader Ali'nin, diğer görüntüleri ortaya çıktı.

Terör örgütünün infazcısıyla ilgili şok detaylar
Terör örgütünün infazcısıyla ilgili şok detaylar
GİRİŞ 12.11.2017 14:29 GÜNCELLEME 12.11.2017 22:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kayseri'de yakalanan zanlıya ait bilgiler doğrultusunda Kırşehir'de kaldığı evlere operasyon düzenledi.

Ekipler, Abdulkhaleq Abdulqader Ali'nin Kırşehir'de saklanmasına aracılık ettikleri iddiasıyla S.H.İ, A.A.F, M.A.K'yı Kırşehir, H.H.İ'yi ise Eskişehir'de gözaltına aldı.

Evlerdeki aramada, DEAŞ'ın sözde bayrağı, örgüte ait dokümanlar, fotoğraflar, 50 bin dolar ele geçirildi. Kaldığı evde bulunan bazı fotoğraflarda ise gelin ve damadın olduğu, fotoğrafların üzerine de sözde DEAŞ amblemi ile yazıları yazıldığı belirlendi.

DEAŞ için abisini infaz etmişti Cani teröristin ilk ifadesi ortaya çıktı] DEAŞ için abisini infaz etmişti! Cani teröristin ilk ifadesi ortaya çıktı

Emniyete götürülen 4 kişi, sorgularında, Abdulkhaleq Abdulqader Ali'nin Suriye'den yasadışı yollarla Hatay, daha sonra da Kırşehir'e geldiğini ve yaklaşık bir ay kaldığını, yeri tespit edilmesin diye farklı ikametlerde konakladığını, fark edilince de Kayseri'ye gittiğini söyledikleri öğrenildi.

Zanlıların, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde işlemleri sürüyor.

Kuzey Irak'ta, DEAŞ'a muhalif olduğu için polis ağabeyini infaz ettiği görüntüsü terör örgütü DEAŞ'ın propagandası amacıyla sosyal medyada paylaşılan Irak uyruklu Abdulkhaleq Abdulqader Ali, Kırşehir'den otobüsle gittiği Kayseri'de terminalde yakalanmıştı.

YORUMLAR 11
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tiplerde hep Hristiyan Ya da Ermeniye benziyor
    Cevapla
  • Dadas 6 yıl önce Şikayet Et
    Her milletten adam var toplanma yerleri var resmen görüyoruz parklar doldu sonra turlar gelip götürüyor
    Cevapla
  • Ağrılı 04 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülke yolgeçen hanı oldu
    Cevapla
  • Edirneli 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelileri istemiyoruz.
    Cevapla
  • ayna 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş, afganı, suriyelisi, ıraklısı, daeşlisi bilmem nesi...ülkemin her yerinde cirit atıyor.canını kurtarmak için gelenleri geçtim.en ufak bir suça karışan veya adı bile geçeni yollayacaksın geldiği yere.bizdeki psikopatlar yetiyor da artıyor.okumuş yabancılar avrupaya daeşli pkklı defolular bize...biraz seçicı olalım.
    Cevapla
  • Turkiyemm 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık bende katılıyorum.Çok sıktım dişimi fakat olmuyor böyle arkadaş
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen katiliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'